Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma svaka mu cast .... vidi se ko oe najbolji.... kakav ronaldo nije mu ni do koljena!!
kakva smo mi krasna (zavisna) nacija, od 100 komentara mora se neko naci da pljune pa makar vjerovatno ga svrbi u grlu ... Messi svaka cast na izjavi ...
@pokeras - nemoj se brukati tom pricom ! Messi najbolji si igrac, a jos veci covjek ! Mes que un club ----- > Barca ! ! !
Svakom je lahko igrati u odlicnom sastavu kao pojedinac!Lik nije nesta,pa sa reprezentacijom jedva su nesta postigli!Stoga me i ne cudi ova izjava,ni priblizno najbolji igrac!
Igra je genijalna, priključite se i zaigrajte, pomozite eBiH da postane najjaca sila u virtualnom svijetu! http://www.erepublik.com/en/referrer/dzejs (pratite uputstva koja dobijete u poruci od Ureda Dobrodošlice i meni se javite ako vam treba neka pomoć)
Svaka čast. Najbolji je, a i ljudina prije svega.
Gdje god zaigra onaj habla Ibrahimovic taj klub bude prvak i pravo mu dobro ide. Eto i Mesiju je bio bericetan
Barca i svi igraci ukljucujuci i ovaj potez Messia,Guardiolina zahvala Etoo nakon trofeja svjetskog klupskog prvaka, igra,trofeji je vrh fudbala koji su sada osvojili i samo treba uzivati u ovom. Na ostalima je da pokusaju nesto ovako ponoviti ,..., nekada za 100-200 godina... Ljudi (Barca) vi ste svemirci sada to svima je jasno. :)=) MES QUE UN CLUB BARCELONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meeeeeeeeeeeeeeeessssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Upravo zbog ovog i jeste najbolji na svijetu i jedinstven. sjetite se ronalda prosle godine kad je dobio ovu nagradu sta je pricao. ja sam najbolji nema niko bolji od mene nikad da spomene svoje kolege iz manch a da nije bilo njih ne bi bilo ni njeg. svaka cast messi.
A ja ljudine... Zato ga svi i vole. Samo tako, Messi!
MES QUE UN CLUB Barcelona