Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti ga protjeram ako iko onda vas je vasa JNA protjerala, normalnom narodu ce uvjek vaziti ona herzlich willkommen
http://betdojava.blogger.ba/
Nije dobio susicev poziv jer ovom malom je na zidu dres srbije i crne gore. Nebi ga nija zvao.
@neko o talentu nikoli saricu se u medijima pisalo prije 5-6 godina, prvo se malo informisi skupa s autorom teksta (ili si autor) - eto prilike da komentare zabranite
Nikola Saric je raskinuo ugovor na svoju stetu sa Hajdukom iz drugih razloga kao i vecina stranaca koja je dosla u junu zajedno sa trenerom Balakovom.On je odigrao 9 utakmica ,dao dva gola i dvije asistencije sto je slolidan ucinak s obzirom na minutazu koju je imao i kratki period adaptacije..Procitajte njegovu izjavu za slobodnu dalmaciju gdje kaze da nije dobijao platu mjesecima,tjerali su ga da ide u Izrael na pozjamicu 6 mjeseci i kada je odbio onda su ga izbacili zajedno sa 8 drugih igraca van kluba ta trenira sam za sebe u ocajnim uslovima,zval su ih.KAZNJENICKA BOJNA! Pa bolje mu da igra u 5 ligi danske nego ovde gdje se nema reda i zakona.
Pa, brate dragi,on ako \"se nije uspio nametnuti\" u hajduku, ne znam sta je radio u liverpoolu. On nije promjenio sredinu, on je otisao kuci da radi na bausteli i da vikendom rekreativno igra fudbal. Cuj danski Koge... smijesno...
promijenu sredine ?!
@ja Bio je selektor Sušić 2010. je li tako? Naravno da tada bio aktuelen, ne provaljuj se.
Nikolu oterale tufahije
@ SRB-IN 28.03.2012. u 09:28 OTISLI STE POSTAVLJATI TOPOVE OKO SARAJEVA I VISE SE NISTE VRATILI . OBALI MI MOG OSUNECENOG P.I.P.A .
vazda provale od autora, u vrijeme kada je saric bio \"aktuelan\" za bih tada susic nije bio selektor
Pa u Sarajevo neće ni njihove \'\'vedete\'\' u koje su se do juče zaklinjali, čak što više, potpisuju za austrijske trećeligaše. Kluba i kyrca!!!
Nije htio u Sarajevo a otisao u Danski klub iz druge lige. Ne kontam! Samo sto bi za Sarajevo igrao volonterski i na kraju im oprostio dugove za ispisnicu!
prvo, on je bosanski srb, a ne srbin. drugo, ne kontam kakve to veze ima, pobjegao je kao što su pobjegli mnogi. nema veze, ne želim da dotičem tu temu. momak voli bosnu i hercegovinu, zna i pričati naš (proberite koji tačno \"naš\", imate čak tri na raspolaganju) jezik, volio bi igrati za nas i mislim da je to jedino važno. ako se vrati u onu formu u kojoj je bio prije silnih povreda mislim da bi trebao dobiti poziv u reprezentaciju, ako ništa da odigra prijateljsku.
bolo je.be.s ti sta? ili po cijeli dan komentarises ove clanke na sarajeo-x-u? A ti Sr.bi.ne, prvo se okupaj, pa mi onda pomf.am.flaj malog ;)
Ima li koji propali igrac a da za njegove usluge nisu bili zainteresovani predstavnici FK Sarajevo ?