Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brazzo legenda
JĖBO TE ON UVIJEK JE IGRO PREKO KŪRCA ZA REPREZENTACIJU
ja nisam toliko zabrinut'. ova dvojica imaju Bayern DNA, znaju kako ovaj fudbalski gigant funkcionise i mislim da ce biti uspjesni. Ako ne budu, izbacice ih i dovest druge. Jednostavna sema.
sta je sad problem sa brazzom i nikom .samo zato sto se tako zovu nevaljaju.A jesmo i mi ligure prave ,sve nam je tudje bolje.dobri su obojica i vrijeme ce to i pokazati.uzmite za primjer manchinija,sven goran ericson....sve neka kao velika imena a dlake od trenera.Ljudi ih nad..rkaju samo zato sto su italijani,svedjani,englezi....Podrska za Brazzu i Niku.
Svabe nam vjeruju vise od nas samih.
Cuj dvije odbijenice previse. Sto pises gluposti. Pa Heynckes je odavno sazrio za penzije i pod njim Bayern danas igra nevideno dosadan i grozno neatraktivan fudbal pa njegova odbijenica za svakog ko imalo prati situaciju u klubu je vise formalnog karaktera jer se znalo da ni on a ni klub nisu zainteresovani za produzetak.
To moze bit iznenadjenje samo za NEpoznavaoce Njemackog fudbala. Hasan Salihamidzic je legenda Bayerna i veliki miljenik Ullia Hoenessa, Rummeniggea i ostalih u rukovodstvu Bayerna. Energican, komunikativan, pozitivan, vjeran klubu, Hasana je idealna prilika za direktora Bayerna. Sa druge strane Bayern bi rado doveo Tuhela ili Kloppa, ali oni nezele. Trenutno nema nekog trenera koji bi se uklopio u Bayernovu semu. A Kovac je ispao kao dobro rjesenje.
Trebali su Barbareza za trenera!
Mislim da će biti dobri za osvajanje lige i kupa a u LP bez Heynkesa ne ide ništa.
Ma Mrs i jedan i drugi u pm! Sto manje Balkanaca to bolje za klub!
@EdinDzekoKarina Možda bih se složio s tobom ali evo ti minus za nick.
Dok ih svabe ne provale, pa natjeraju obojicu zajedno
Slicne stvari smo citali kad je Pep dosao u Barcelonu. Kao i kad je Zidane dosao u Real.
dijaspora na vrhuncu 👏
Otkaz Niki do Novembra.
Ova dvojica ce Bayern dovesti na rub ispadanja iz Bundeslige. Gonjat loptu po livadi, OK. Ali prepustiti ovakav klub Balkancima da ga vode mogu samo naivčine 😂😂😂
Dva balkanca...hebat ce mater Bayernu za sva vremena. Vratit ce ga u kameno doba
Reci "Ako bog da" :)
Ovako glup clanak odavno nisam citao.