Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače ovi iz saveza su zesci d€bili, ali realno ovi seljaci sa pitarskog istoka su zasluzili... Peljto sudio maksimalno koliko zna, dao Borcu i crveni, vise faulova, sve kako treba oni opet se nesto zale i jos ga gadjaju...bas seljacki.
Gigovic sudio u evropi koliko i ja. Tablu nosao kao cetvrti sudija.
Znaci, ono sto BHF nabere kazni, to nasi klubovi placaju, najcesce bosnjacki klubovi. VICO KERU ODLAZI!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo kazne za Želju Sarajevo Velež a za zrinjski i borac titule...
Navijac sam Sarajeva ,ali kad vidim onu stoku na sjeveru kako bacaju one dimne petarde, dobro se zapitam hocu li otici vise na utakmicu. Zasto klub ne postavi zicu 20 metara. da nemogu prebaciti nista preko. Za sta sluze redari i zastitari pa sutra mogu bacit bojni otrov na stadion. Sta bi bilo dajos nema atletske staze. A sta je bilo u bl kad je igro zeljo tamo je proslo sve bez problema.
I tako vico i njegovi kerovi opet nagrdise klubove iz Federacije, smijesno.
Vico klošaru ne možeš napisati kaznu koju mi možemo platiti, ali eto piši neka Adnan Džemidžić i ono prodano smetlje Pilav imaju platu. Uskoro ćemo Vas sve smjeniti.
E moji Bosnjaci, Irfan Peljto jedan od najboljih sudija u evropi,a vama ne valja.
Zrinski najgori i najbolje prošao opet veze rade.!! Tako da su te disciplinske gluposti
Puni se budzet za baraž🤣
Čuj Velež kažnjen zbog rasizma?!? A Zrinjski ???
Elvedin Begić, najveći krivac.. prepustio vlasima da vode savez
Zrinjski udara na vlast i dobije mizernu kaznu. Ma jbla vas više premier liga, cirkus.
Predsjednik disciplinske komisije koji uredno prekace kažnjavanje Borca za skandiranje ratnim zločinima je SDA smeće!
Kad po RSu veličaju ratne zločince...onda minimalne kazne....kad u Zenici stave transparent koji je samo realno stanje....kazna....svakim danom se potvrđuje da je u NSBIH nesto truhlo
Samo antifasistima kazne,nije fer…
Na sjeveru se dijele baklje iz velikih kesa,čuvari reda na 15 metara od njih i tako 3,4 puta ,prevazidjeno je to sa bakljama to je IN u Bugarskoj i Rumuniji, stalno su neka obilježavanja i to je izgovor,doduše prodali su na sjeveru 4 hiljade karata po 4 km i to je to
Sta je sa Banjalukom?
A KAZNE ZA VELICANJE ZLOCINACA?