Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice zeljo kurac sampion, kurac sampion, kurac sampion!
Boli guza Zelju to sto ce Sloboda "pustiti" Torpedu, mi I ne ocekujemo da neko drugi igra za nas. Mi ako ne budemo prvi sami smo krivi I ne trazimo krivce u drugima kao ovi kompleksasi iz Tuzle.
Tako je . . . tri godine seru da im je Zeljo kriv sto su ispali . . . a imali sve u svojim rukama u Lukavici. Ko vas je8e ! Sta treba, neko drugi da igra za vas jadovi
EV OVAKO , SARAJEVO SLOBODA 0:0, A ČELIK PUSTI ŽELJU I ŽELJO ŠAMPION HEHEHHEHEHEH
Cuj celik pusti zelju hahhaa
zeljeznicar pet titula kupio stimao utakmice to je bila javna tajna pa nista a cim SARAJEVO osvaja odma neke price ovo ono ma dusmani zdravo SARAJEVO SAMPIJON
Haj ne seri, Željo ne može biti među prvih 5 da neko ne kaže da namješta utakmice. Još samo reci da je namjestio duplu krunu ili ovo sad drugo mjesto.
mangup . . . ne dipr majmune.
Odluka je pala na Grbavici, kada je Duljevic bio najbolji Zeljin igrac...
A zasto je tesko ocekivati da Sloboda napravi senzaciju na Kosevu? E pa Torpedisti Sarajevski, namucit cete i oznojiti dobro,ne idemo mi u Sarajevo na izlet....borit cemo se itekako! hehehe salim se ba Husref ce naravno to da izorganizuje onako kako valja za Rajvosa, bolje da Sarajevo bude prvak nego ona djubrad strumfovska sa Grbavice koja su nas zajedno sa Gabelom one sezone namjestanjem izbacili iz lige. Cestitke Sarajevu na prvom mjestu.
Ja sam iz Tuzle, i nije nas Željo izbacio. Sami sebe smo izbacili jer smo trebali izgubiti samo jedan razlike. To na stranu. Volio bi da Sloboda cupne bod, a i Celik zelji sve tri.
Koliko je liga namjestena nista me ne bi iznenadilo, mada je tesko povjerovat' da Sarajevo nece uzeti, istina da ce imat' veliki psiholoski pritisak ukoliko im ne jave da je Tan sve sredio
PRIKAŽI ODGOVORE (2)