Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde Meša napravite nešto od BH fudbala, niste nikada bolju šansu imali!!
velika steta sto ce reprezentacija bih biti suspendovana,i ako realno za nju navijaju samo bosnje,ali mi je zanimljivo da su protiv statuta u savezu bili i bosnje,REALNO ne navijam za BIH ali RESPECT za igri i trud...........volio bih da i dalje igrate i vjerovatno i da hocete ......nesto ce FIFA vec smislit
Objaviti spisak ljudi koji su bili protiv i poslati FIFI i njih suspendovati,a izabrati nove ljude sa DIPLOMAMA I SKOLOVANE ,dati otkaz svima koji su bili protiv -- to su neprijatelji BOSNE.
E moj Meša. Ovo ti je unikatna država gdje svi predstavljaju one kie ne volimo i želimo. Tako nas već 5 godina u svijetu predstavlja ovaj \"jevrej\" Alkalaj, a bolje bi nam bilo da nikad nogom nije kročio na ovo tlo. Prije toga Haris,...Katastrofa. Fudbal je u stvari kopija odnosa u državi. Niko ni skim, ni u čemu. Sve mi to miriše na razlaz. Što prije to bolje
Duboko se nadam da ste Vi renomirana imena naseg fudbala u ovome svemu vidjeli sansu. Zasucite sad rukave i napravite posao. stavite ligu na kartu evrope i omogucite slijedecim generacijama da stasavaju kod kuce i da se ne pate kao mnogi od vas radeci kod stranca- napravite desetogodisnji plan i dgnite nas fudbal medju 20 najboljih gdje nam je i mjesto!
Servima je kolijevka Anadolija procitaj nesto pa se neces brukati.
Ma sto nas ne pustishe da otjeramo ove bosnomrzce preko rijeke da nam vise ne smetaju. i josh svoju zemlju zovu tvorevinom. doci ce cica na kolica!!
Nikad ne mogu izbrisati iz sjecanja , kada sam na nasoj raskrsnici u Varazdinskoj , sjecas li se onog kamenja , nije bilo asfalta , igrali na male. Ti si bio puno mladji , ali ...... a, ja , ... , tebi smo mogli , zato sto smo bili stariji , oteti loptu samo se gurajuci i silom .Za one koji ovo citaju , na znanje. Ja i kolege smo bili studenti , a Mehmed je bio djecak od maximum 10 godina .Ne znam ko je Mehmed danas , ali , garantujem citavoj Evropi , da je pomenuta \" PERSONA \" , bio ortodoksni primjer dobrog djecaka , i , u ono vrijeme , kao podmladak ZELJE , nezaustavljivi , mali fudbalski djavo . ( To je vrijeme : 1973,1974,1975,1976 ) . PUNO POZDRAVA MOME \" MALOM \" MEHMEDU . SJECAS LI SE MIRKA LOVRICA , LAGUMDZIJE MUHAMEDA I IBRE KULINA SVAKO DOBRO . BICE BOSANSKE REPREZENTACIJE !!! Napomena : Mehmede ! SVIM SVOJIM SRCEM SE RADUJEM NA POMISAO , DA CE SUTRA BITI MOGUCE DOCI IZ BERLINA U SARAJEVO BEZ POKAZIVANJA PASOSA !
nek se tjese ovi sto kazu da ce nestati BiH, sad vi igrajte po sumama i gorama lijepe RS i po kamenjaru lipe vase...A novi savez aBd ide pod okriljem uefe i fife ko hoce hoce ko nece ko ga j... :D Haj da vidimo sad ko ce koga moliti... njaaaaaaaaaa
STVARNO NE RAZUMIJEM OVE SRBE I HRVATE STO OVAKO KOMENTARISU PA STA MISLE SRBI O SVOM \"BORCU\" A HRVATI O SVOME \"SIROKOM\" PA NA KOJI NACIM IM POMAZU GDJE CE ONI IGRATI I SA KIM A POSEBNO SE SRBI NEK UPITAJU STA SU URADILI SVOM \"BORCU\" SRAM IH BILO SAMO MISLE NA SVOJE FOTELJE TO SU PIUNI DODIKA I COVICA SAMO TO DOK IM VALJAJU.
Vi koji hitate kroz riječi prolazne, došlo je vrijeme da odete i da živite gdje god želite. Samo ovdje ne. Došlo je vrijeme da odete i da umrete gdje god želite Samo ovdje ne. Jer mi imamo još dosta posla nezavršena. Ovdje je prošlost naša i prvi glas života našeg. Ovdje je naša sadašnjost, danas i sutra. Ovdje je naš dunjaluk i naš ahiret. Zato idite sa naše zemlje sa kopna našeg i naših mora sa naše soli i sa naših rana, sa svega našega idite. Jedna ljubav. Jedan Grad. Pustite nas na miru, gadovi foteljaski !!!!!!!!!!
NAJBOLJE JE DA SE FINO RAZIĐEMO U 3 LIJEPE P.M. PA NEKA SVAKO IGRA U SVOM TORU.
Mesha kralju...ima li Dzenana igdje?
Nema više bosanske lopte ! Sad imate SRPSKI FUDBAL i HRVATSKI NOGOMET na raspolaganju PA BIRAJTE ! I BiH će uskoro u potpunosti nestati...to ružno dijete NWO-a.
@... ne seri,svako ima pravo da se izjasni kako zeli,to pokusavam i roditeljima svojim objasnit ali izgleda da ne pali......
E sada se Baždarević nasao da prosipa i pametuje e pa znaj meša i ja tebe nikada nisam dozivljavao kao svog niti kao igrača :))))
KAZE FIFA DOZIVOTNA SUSPENZIJA SVIM DOSADASNJIM FUNKCIONERIMA I U RS I U FEDERACIJI DOZIVOTNA ZABRANA BAVLJENJEM SVIH FUDBALSKI POSLOVA,MOJA FIFA KODA JE TO NJIMA PROBLEM,KAD NIKAD NISU NI BVILI SE FUDBALOM, KAD SU TO RAZNI PEKARI ZIDARI I IZ SVIH DRUGIH POSLOVA KOJI NEMAJU VEZE SA FUDBALOM,TAKO DA TO NIJE NJIMA PROBLEM