Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miralem svojom kvalitetom zaslužuje igrati u prvoj postavi,ako ne u Lionu ima zainteresiranih.PSG ga odavno želi u svojim redovima,a tu je i Chelsea koji ga vidi kao zamjenu za Lamparda.
Da igra za francusku nebi ga niko moga maknuti iz prve postave nama sanse,sta vam je ljudi, to je zato jer igra za Bosnu i Hercegovinu.
e moj kalesijski slavuju, umislio si da si ronaldinho, da si zvijezda, ti si bolan rinaka, zvijezda koja je zasijala kratko i brzo pala. to je tvoj vrhunac, dzaba ti da odes i u real, ti ne mozes vise od tvojetrenutne igre koliko god te hvalili komentatori u bosni. budi zadovoljan sto ikako igras! previse si ti nahvaljen...
e pa trebao bi polako razmisljati ako ne zelis dobiti hemroide od sjedenja na klupi
Haman si ti dijete jos zacaran onom pricom da si nasljednik Juninha. Puel voli svog francuza Gourcuffa, bjezi ti iz Lyona dok si jos mlad.
healthy children go to school
Ti nisi razmisljao o odlasku iz Lyon-a, ako ja nikada nisam razmisljao o odlasku iz Bosne i hercegovine. Daj ne k.e.nj.a.j bezveze, BA !! ;)
Razmisli ti jos jednom
e moj pjanik..