Miralem Pjanić
0

"Nikad nisam razmišljao o odlasku iz Lyona"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Naš reprezentativac Miralem Pjanić (20) opovrgnuo je da je ikada razmišljao o odlasku iz Lyona iako ove sezone uglavnom dobija priliku s klupe.

U završnici prošle sezone postao je standardan u timu Claudea Puela, svojim je pogotkom izbacio i Real Madrid u osmini finala Lige prvaka, ali ove sezone je ipak pao u drugi plan. Za usporedbu, Lyon je ponovo igrao u osmini finala Lige prvaka protiv Reala, ali lanjski je junak u jučerašnjem dvoboju i porazu 3-0 na Santiago Bernabeuu dobio tek deset minuta. Ukupno je ove sezone u 14 dvoboja počeo u prvoj postavi, a u 16 je ušao naknadno.

Pjanić priznaje da je bio frustriran što je u više utakmica ove sezone ulazio s klupe, ali tvrdi i da ni u jednom trenutku nije pomislio na napuštanje Gerlanda.

"Jesam li razmišljao o odlasku iz Lyona? Nikad. Ni u jednom mi trenutku to nije palo na pamet. Imam 20 godina i još dosta dugačak ugovor s Lyonom (do 2013. godine, op. a.). Želim ostaviti trag u klubu. Kad nisam igrao, bio sam razočaran i tužan, ali nikad nisam poželio otići", rekao je Pjanić za L'Equipe.