Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odkad to messi i rukomet igra
Eto kako si glup, i dalje si tu! Svakim postom samo sebe više uvaljuješ!
Sve nekakvi isk omp lek sir ani maj mu ni dolaze na ove forume i uče ljude kulturi, halo ba l ev ati ljude boli ku ra c što vi ispravljate nečije gramatičke greške i što na sve psovke govorite da su nekulturni ovakvi onakvi, nek piše ko kako hoće. Ako se vaš život svodi na ispravljanje ljudi koje nikad niste vidjeli i koji žive bog zna gdje....pa sj eb an i ste onda a da i ne znate koliko.
Hehehe....Vidi ovih ljubomornih što pjene. A mamu bi svoju prodali za cenera da mogu biti makar pola kao on!
Pa sta,svejedno je ruzan...
samo da si jos dodao na posljednju recenicu: \"..a mi to nismo...\" A ovo je slika kad je realu zabio onaj drugi pogodak na bernabeu...:)
@hello & kicky J.e.b.o vas otac r.e.t.a.r.d.i.r.a.n.i, ovo je otvoreni forum, znači svako ima pravo da l.a.p.r.d.a kolko god hoće. Neko se pravi pametan, neko g.l.u.p, neko j.e.b.e majke radi reda, neko zato što je frustriran a vas dvojica jedete g.o.v.n.a bezveze i ispravljate krivu drinu. O.d.j.e.b.i.t.e na neki forum na kojem su kulturni i nadprosječno inteligentni ljudi.
@hello Ma nix, sve su ovo profići, redaju poluge zlata po kući k\'o puzzle :D
Koji ste vi svi iskompleksirani idioti, sve sto znate jeste psovati, vrijedjati i pljuvati po nekome! A pored toga i nepismeni, pa zar moze gore ? Kada vi postignete bar pola onoga sto je ovaj momak postigao, javite se, a ne ovako pametujete i pisete nebuloze.. da se covjeku samo place kad procita vecinu oviih komentara ! Visca Barca !!!
Nikad jači igrač nije igrao u jačem klubu
Pošto si biće niže inteligencije, siguran sam da ne možeš naučiti dok ti se ne pokaže, zato ću prvo dozvoliti tvojoj majci da mi se malo sagne i posisa, ako ni to nije dovoljno, onda, dovedi sestru, i ostatak ženske familije od 12 do 62, naravno samo zdravo i pokretno. Dok one to završe, tebi ako dosadi da gledaš, slobodno idi i posisaj svom idolu lesiju, siguran sam da on voli kad mu ga fanovi poduvaju. Duvaj s mirom b.a.l.a.v.č.e!
dame i gospodo sagnite se i popusite najboljem igracu na svijetu i najboljem klubu na svijetu TAČKA
@Messi Vala ti je svaka na mjesto. Forza Juve!
ja slike!
tačno ima onaj p.i.č.k.a.s.t.i pogled na licu. Pravi onaj h.i.nj.s.k.i. Vidiš mu na faci da je u.v.l.a.č.i.g.u.z. Pravi d.u.p.e.l.i.z.a.c. Da mu oće više ko slomit nogu, pun mi ga je k.u.r.a.c. P.s. Pošto znam da će ovo da pogodi navijače Farselone, samo da im poručim ovim putem da mogu da mi naduvaju jaja, zajedno sa stanovnicima katalonije. Šipu ga loma!!!