Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se s prethodnih 6 komentara i zaista su Njemci jedna super-rasa koja talenat nadoknadjuje trudom, upornoscu i snaznom voljom.
Ja se također slazem sa kolegama iznad. Inace da smo ih pobijedili u frankfurtu navijao bih za njih svim srcem, ovako ipak gledam i druge. Dobra i kvalitetna reprezentacija
Slazem se sa predhodna cetiri komentara:)! Jedino se ne slazem u vezi filma, bolje da su gledali \"300\", kako je to mocan film! Selam i pozz svim dobrim ljudima;)
ja se slazem sa prethodna 3 komentara
Nijemci su institucije i to jedina institucija na ovom prvenstvu slazem se sa predhodnim komentarom oni osvajaju prvenstvo oni znaju sta rade , a ne ko ostale nacije
Njemci su moj favorit.To je ekipa koja nema zvijezda, ali su kao kolektiv izuzetno jaki.Kakva je to samo organiztacija oko ekipe, kakav pristup, disciplina, nista se ne prepusta slucaju.Oni su napravili analize svih mogucih protivnika do finala.Do detalja.Ocekujem da ce ih disciplina odvesti daleko.Osta je da se vidi.