Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cisto da se zna, s ovom loptom banjalucki borac nikad nece zaigrati
E eto dok su savez vodili ljudi iz Sarajeva onda nije bilo problem ,dok se stimalo Sarajevu i Zelji.... Kakvi ste vi indijanci.
jos malo pa ce u lopti biti flasa vode kad ozednis :)
Čitam komentare i ove teoretičare zavjera. Da li ste vi ikada vidjeli golove Robera Karlosa, Žuninja Pernabukana... Vi biste odmah optužili da je lopta letjela zbog tehnologije u gol.Vaš mozak ne može da prihvati da postoje majstori koji znaju loptu udariti da ona mjenja pravac.
Vakcinisana lopta, ugradili joj čip.
Sta kad ispuse dusica
pa naravno, jer tehnologija napreduje. tako da ce i sljedeca lopta biti pametnija od ove sada.
Ko zna,mozda oni sa tim cipom mogu usmjeravati loptu hoce li prema golu ili ne.
Napisali su da lopta nema motor. Koje gluposti pišeš. Da je ovom novom loptom Roberto Karlos dao gol Francuzima (čuveni gol iz slobodnjaka) ovi bi teoretičari zavjere optužili da je namješteno da lopte pređe gol liniju.Dva sreća pa ne mogu teoretičari da komentarišu ovaj fantastičan gol Robera Karlosa
Znaci ide čip u loptu 😅 nema vise da igrac odlucuje hoce li lopta prema golu ili nece
Jel svaki aut svira na kompjuteru?
Ima rupu u sredini.
Sta je ovo u lopti ako pukne nekom ce oci izbiti
Lopta koja je pametnija od svih nasih politicara tj. ološa !
Eto ti ga sad jos malo igraci nece ni trebat lopta ce se sama sutat 😂😂😂
Mi je mozemo samo na treningu sutat i to ako se smrdvico malo otvori sa kesom