Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeko ganci? Nehki što gonja fuhdbal?
Bio bi od koristi za Svedsku posto je ona u vrlo teskoj grupi sa Nemackom, Meksikom i Juznom Korejom.
To je ono kao kad je ciganu ispao s mosta hljeb u vodu, pa rekao: neka si ispao, nisam te ni htio. Tako i Ibra. Nece da igra zato sto ga selektor nece ni zvati. Izborili su plasman bez njega. Nije htio igrati onda, ne treba im ni sada.
To je bilo ovako: a) Zlatan htio da igra za Svedsku, pa trener rekao da ne moze, a on da spasi obraz rekao da se nije predomislio b) Zlatan lagao da hoce da igra za Svedsku, a selektoru rekao da se nije predomislio(kao sto pise u tekstu)
Te kafa goji, te kafa ne goji.Te vino zdravo za sporo starenje, te vino oštećuje kožu.Samo nešto kenjaju...