Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iduce godine od OIimpika imamo sigurnih 6 bodova
Vec vidim kako ce biti: - Titula je nasa! (prije pocetka sezone) - Tek je pocetak, dok se malo ekipa uigra a i mnogo je bodova u igri (nakon prva 10 kola) - Titula je izgubljena, ali zato idemo u Evropu (nakon 20 kola) - Nismo nista osvojili, ali smo zato napravili temelje za sljedecu sezonu (nakon zavrsetka sezone) :)
Liga prvaka na Otoci...super, dok malog budem vodio na plivanje mogu makar poluvrijeme odgledati.
Šupljak priča Nidžo. Idući par godina ste dužnici Sarajevu, najlakše se praviti lud.
Nijaze okreni se ti nasim mladim talentovanim igracima u dijaspori, dovedi ih. Nakon dvije godine igranja imat ces dobre igrace za prodat, a i bolji su i skolovaniji od domacih.
hajde bar jedan od sarajevskih klubova da se bori za titulu. samo smjesno vidjeti da su mu najbolji igraci djeca sarajeva koja ili nisu dobila sansu ili su izvizdana bez razloga bila.
Gracicu napravi jak klub da Sandzaklije imaju za koga navijati u BiH.
J.ebala te Sloboda
Olimpic krece sa -12 u sezonu,,tesko je to namirit za titulu....al hajd ,,sretno
jest a bosna ce otici na svjetsko..ne cekaj...to se vec desilo...
olimpic bosanski Leicester
Kad može Leichester što nebi Olimpic.
Faik=haustorče
HAHAHHAHAHAHAHAHHA lopoveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .. Ti ako se budes borio za evropu ja definitivno prestajem pratit sport uopsteno
@3cavu Prestani ti odmah pratiti.