Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu puno polemisanja kakva je situacija u drzavi nista to nije cudno ni ovaj prenos derbija sta ima da nas iznenaduje,a i liga nam je uh da boze sacuva a rukovodioci i direktori ma smjesno ima tu ljudi nemaju dvije ciste s fudbalom,bit ce iduce godine,poz BHFJajce-Dilberi
otici ce baljak i ostali makar silom hz
ja se slazem sa upravom... ili bos ili hadzija.. Neke stvari se jako brzo rjesavaju u NSBIH a slucaj Gavaric nikaoo... razno razne komisije se rastjeruju tako da je svaka odluka NSBIH smjesna i zalosna.. pa prema tome kao sto sam na pocetku rekao podrzavm odluku FK Sarajevo... PITAR DO GROBA
seljačine sa grbavice nema bodova na koševu
@koshpicar HAJ NE SERI,NEGO TRANZISTOR U JEDNU RUKU KOŠPE U DRUGU I GRIC GRIC...
kad covjek vidi koji su to ciigani tek mu onda bude drago sto navija za Zelju. a opet, kakav klub, takvi mu i navijaci. bruka od slinog primitivizma i balinluka.
chuck norris ce gledati derbi u subotu
Dobro momak rece, boje se sramote i sopstvene nesposobnosti u vodjenju kluba! Najveci derbi koji ima ova drzava omalovazava nekakav Baljak, ko ste vise! Zeljo do groba, ali Sarajevu ne treba ovakva sramota, kao sto Zelji nije trebala unazad par godina. Ovakvu ligu, govorim za ovu sezonu su izmedju ostalog napravili navijaci Sarajeva, ukljucujuci i Olimpik i Slobodu, tacnije slucaj Gavaric! Nek o ovoj ligi ne prica onaj ko je uzivo ne gleda, ili bar nek je gleda realnim ocima a samim tim ukljuci i cinjenicu sa kojim to budzetima klubovi raspolazu! Nije neka al je nasa mi druge nemamo.
UPRAVA + IGRAČKI KADA (OSIM MUHAMEDA) - NAPOLJE!!!!
MUHAMED ALAIM JE LJUDINA, bez obzira o stranackoj pripadnosti, jer COVJEK KOJI JEDINI OD IGRAČA IZADJE U SIROKOM BRIJEGU PRED ORUZANE USTAŠE I MEDJU HORDE DA VIDI STA SE DESAVA I KOJEM NAŠ BRAT SA TRIBINE UMRE PRED OČIMA, TAJ JE ZASLUZIO DA BUDE PROGLAŠEN LEGENDOM DOŽIVOTNO BEZ OBZIRA KAKO BRANIO I U KOJOJ STRANCI BIO...DOKAZAO JE SVOJU VELIČINU!!! A VI, MALI PRLJAVI ,SELJAČKI ,NEOBRAZOVANI I SMRDLJIVI ŠTRUMFOVI, ŠTA VI ZNATE KAKO JE IMATI PRAVOG INSANA I HEROJA U SVOME VOLJENOM KLUBU, PIČKE JEDNE BALIJSKE!!!
Nepismeni ovi likovi iz Sarajeva.I kad su evropske utakmice bile umjesto da popularizuju klub i uz pristojnu sumu omoguće prenos oni nešto zabranjivali.Nemaju pojma o vođenju kluba.
da nisu mozda kupili sudiju pa zato nece prenos
alaim je covjek vise nego sto ces ti ikada biti
Ne smiju prenositi, jer ce ih Zeljo koji je u puno boljoj formi pregaziti, sto bi znacilo i konacni kraj uprave. Zelim sto vise uspjeha navijacima Sarajeva u pokusaju da svrgnu trenutnu upravu i SDA golmana Muhameda Alaima.
da ne vide raja kad sudija bude shiljio za pitare jer jedino tako mogu pobijedit\' zahuktalu lokomotivu...