Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad vidiš kako je :D
ma ovaj njegov je i bio iz ofsajda, ne znam šta se niger žali, a ovi klixoci namjerno naprave vijest koja će isprovocirat ljude
nama je bio cist go, njima bas nije, to je razlika :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Đe ti je sad O'Leary, on te...!!!
Nikad gore sudije
Glupa mu je prica, bio je cisti ofsajd. Mali, ali ipak postojeci. Za razliku od utakmice protiv BiH kad ofsajd nije postojao ni u bajci, a tad se nije zalio, pa cak ni prokomentarisao. Prica gluposti. Hajte kuci Nigerijci.
Tako cica dolazi na kolica ako niti dnao.
Shhhh☝️
eki nisi zadovoljan sudjenjem ccccc, vratilo vam se jbg.
nemoj te tako. budite solidarni sa bivsom nesvrstanom sestra-zemljom
Kunta Kinte. . . . what goes around, comes around . . . Eat a bannana! Što bi naš narod rek'o, PUŠI Ki.TU !
Dos'o dzavo po svoje !!!
hahahahahaah, konju jedan, karma is a bitch
Mamu ti jebem sto nisi tako govorio kad ste s nama igrali! Nek ste ispali mars kuci djukelo jedna!
Zamisli kako je tek nama, nas je bio cist gol, haman metar iza zadnja dva igrace Dzekson bio.
brabonja nigerijac...ofsajd bez dileme. Imam samo dilemu kako je Onazi startovao na Onazija dva puta. Eto autore clanka, u pravu si za ofsajad...sad nam objasni ovo oko Onazija? lol
*ofsajd
Oko , Paša , Kralju , Šahu , Matu .......sta ima ponisten cist gol . prsko dabogda prije danasnjeg dana
čist ofsajd bio
HAHAHA joooj, eto sad znamo i koja reprezentacija ima status najvecih cigana. Ovi bi najvise volili da pobjedjuju zato sto je protivnicku ekipu ili ubio grom na terenu, ili da ih otmu vanzemaljci na poluvremenu, da ih pola propadne u zemlju dok stoje u zivom zidu i da tako prolaze dalje.