Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOĆEMO LI IM HALALITI ŠTO NE ZNAJU ŠTA IH ČEKA ? HOĆEMO LI IM HALALITI ŠTO NE ZNAJU ŠTA IH ČEKA ? HOĆEMO LI IM HALALITI ŠTO NE ZNAJU ŠTA IH ČEKA ?
HALALOLSUN !!!
E I JA IM HALALIM ! RIDAEN LILLAHI EL-FATIHA ! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da će Nigerijci biti totalno razočarani svojim igračima poslije utakmice sa Bosnom. Neka se parlament Nigerije pripremi za vanrednu sjednicu u nedjelju u 2 sata s jednom tačkom dnevnog reda: Proglašenje dana žalosti u nedjelju 22 juni.
Ovi Nigerijci se pucaju necim bas jakim. Cuj do polufinala hoce.
na osnovu cega oni imaju tako visoke ciljeve, davno je proslo vrijeme babangide, okoche, vesta, kanua...
jedina reprezentacija koja mi se u prvom krugu djelomicno dopala sa afričkog kontinenta je gana, ovo ostalo slabo!
kakav je ovo način pa ovi prijete ***te.... pa ja bi sad namjerno loše odigrala... :-p
hahah a jesu ludi ovi nigerijci, udarilo im sunce u glavu
NIJE SUNCE....NEGO DOBRA ROBA
hahahaha meth X, ima ti i ta mjesta :D
Inače, treba da piše "pobijediti", a ne "pobjediti". Ovo nije prva greška koju su novinari Klixa napravili. A u to da ćemo mi pobijediti nema nikakve sumnje. :) Zmajevi naprijed!
hahahahahaha
ne bih bio u koži ovih nigerijski igrača valja se vratiti kući
Pa dobro, nije da nisu upravu s obzirom kako su igrali protiv Irana. Ja se vise pribojavam Irana nego Nigerije; Iran je prganizovana ekipa.
...aha pravite pritisak svojim igračima...pa da vratimo istom mjerom BIH REPREZENTATIVCI...OVAJ PUT NE PRIZNAJEMO NIŠTA OSIM POBJEDE NAD NIGERIJOM... NIKAKVA PODJELA BODOVA NE DOLAZI U OBZIR, A O GUBLJENJU NEMOJTE DA VAS ZMIJA UJEDE! protiv argentine ste imali izgovore itd...ovdje nema!
A onda je svizac stavio cokoladu u omot...