Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste dosadni s navodnim znacima, ali ne bi bilo toliko tuzno da ih bar znate upotrebljivati kako treba...
kakve su ovo baljezgarije.covjek je legenda i nije mogao gledati patuljastog laika domenecha kako pravi cirkus od tima konstantno.sto se tice filma pojavio se 5 sekundi, nije da je snimio citav
Anelka je jedan od naj-boljih igraca u Evropi definitivno, on je Tito u Engleskoj, poslje skandala svi igraci u Engleskoj ligi su ga branili, jer znaju da je tip cool, i jako dobar igrac, on je samo rekao na sav glas sta svi u toj Francuskoj ekipi misle potiho ! Savez Francuski je gori od naseg, sve stari foteljasi koji nikada nebi prihvatili ostavku, pa i kada je naj-gore, poslje onoliko skandala popracenih svim svijetskim medijima jos niko u Francuskom savezu nije dao ostavku, a naj-gore je sto daju izjave da ne razmisljaju apsolutno o ostavkama.. Normalno poslje onakve bijede koju su prosli na mundjalu treba naravno naci crnu ovcu, a on je pao ko saka na oko !!
Zbog ovakvih i njemu sličnih Fudbal ne pratim
da on nije namlatio tolke pare sigurno se nebi ovoliko kuurchio. najgora je fukara kad se docepa bogatstva a jos ako je crnchuga e onda je to jos veci idiiotluk. znamo odlicno kako se ponasaju crnci u americi koji jedino sto znaju je pomlatiti se na ulici sa istim kao sto su oni. i onda profi boks , pare, pa im slava udari u glavu, pa prijete i drzavi i mjenjaju vjeru u znak protesta... a koju vjeru ce u znak protesta uzet vec onu sektu teerooristichku
a musliman je to je najbitnije da ga malo i u dzenetu gledamo kako igra
kakvi bre orlovi, kokoske usrane, srbadijo al vam se one crnchuge na kara she keve milosne
Like
E moj Ribar da vidis danasnje igrace kako se kofrce prevrnuo bi se u grobu, megafon u glavu i to tije
realno... Anelka je jedan od najvećih igrača svih vremena... možda je važan detalj autor propustio u činjenici kako je Anelka smiraj našao upravo u Istanbulu, gdje je i primio Islam. Možda nebitan detalj za nogometnu karijeru, ali svakako bitan za njegov život i sve \"svađe\" koje je doživljavao. U Feneru je kako je i sam priznao doživio duhovni preporod :)))
hvala na tekstu! anelka je lord!
Dobar tekst.
Dobre su pare plaćene da se popljuje. Kako god, ne djeluje mi labilno.
veliki gospodin