Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vec na drugom textu pise kako je igrao rukom pa dajte SAX ispravite bar onda ovaj nemojte se provaljivati ....GGMU
pa jeste li vi normalni ljudi... kako mozete napisati dva teksta, o zasluzenom postignutom golu Birminghama, a da bar niste ni pogledali snimku tog gola... jer ga jeste, vidjeli biste da je Zigic asistirao rukama, a ne glavom, pa samim tim gol nije regularan, a kamoli zasluzen... daj malo obratite paznju, prije nego nesto ovako objavite... hvala...
\"Žigić je glavom spustio loptu na koju je uklizao Bowyer i pospremio je iza Van der Sara.\" Ajde, ne s.e.r.i kakva glava, iz aviona se vidjela ruka od Zigica.