Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekivano. Roma je novo nize od Napolija I Juventusa.
novo = nivo
Napoli ima zvijede a As Roma ko Reprztacija Bosne i Hercegovine, sve svelo na Dzeku.
Prve cetiri ekipe (Napoli, Juventus, Lazio i Inter) imaju dobrog trenera. Juventus je slabiji u odbrani ove godine. Roma slabiji trener i slabiji igraci, realno peto mjesto. Napoli je prvak ove godine.
Kako bih volio da Napoli uzme titulu, već par godina igraju najbolji fudbal u Italiji
maradona!
Nisu ni mogli uputiti više od 2 šuta kad im je Džeko glavni napadač.
Rekao sam na jednom clanku, yebu, ne vade, najveci konkurenti za titulu
Napoli je konacno sazrio za titule.
insigne-mertens-zielinski-hamsik....red je da uzmu trecu titulu ...prebrzo igraju
U poredzenju sa boljim Evropskim timovima Roma je trenutno spora ekipa, posebno dio odbrane i vezna linija...to se ocigledno moglo vidjeti protiv Atletica i danas Napolija...steta za Dzeku koji je u odlicno je formi, ali ako nema lopti nema ni prilika a ni golova.
Kada sam napisao komentar na clanak o porazu Juvea da je titula u Napulju svi mi pucaju minuse, tesko ljudima prihvatiti da igramo najljepsi fudbal id dolaska Sarrija i da je ove sezone konacno kraj dominaciji Juvea. sportski poz
imal zime u napulju
Šta napravi Sarri od Napolija ebote. Likovi kao munje, brži od svjetlosti. Dobro rade i kupuju. Bravo!
ubio ih napoli
Ne moze Dzeko sam..ne moze!