Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dade ga edin sa njegovim edinom haha Bravo majstore!!!
Najbolji napadac na svijetu
KAKVA MASINA...PORED TOTIJA DEL PIJERA MARADONE INZAGIJA BATISTUTE BADZA....PA DA NE NABRAJAM COVJEK NAJBOLJI STRIJELAC U ITALIJI SVIH VREMENA... MISLIM DA NIKO NIKAD NIJE DAO OVOLIKO GOLOVA U SEZONI... SVAKA CAST IGRACINO...NISMO SVJESNI STA IMAMO!
Zvanicno je najbolji strijelac Serie A!
glupi srbi. umalo totiju da pokvari slavlje...no totti no party
Jos jedna asistencija! 3-2 Majstoreeeee!
ONI TI GA PUŠE EDINE!!!
Smoto naš i klocko, te glupko što je s onom ofajlom kojoj je srpski kriminalac skucao dijete kad je imala 17 godina. Ali bez obzira na sve to mi ga volimo jer je to najbolji igrač Bosne od naše nezavisnosti.
Evo i asistencije za 2-1.Kakva igracina!
Bravo legendo jos se samo ovako pokazi u nasim kvalifikacijama
ajmo još jedan da ne igrate kvalifikacionu za LP, pretiče vas Napoli
Kloc
Edsone, samo još jedan in pada rekord Rome za sva vremena! Još jedan i pada Rudolfo Volk! Trpaj, dijamantu naš! Sa još jednim golom ulaziš u istoriju velikog kluba!!!! Majstore!!!! ;)
i trpaj te levate i dalje
Lijep go sto jes jes.
stici ce ga Mertens nadam se
dzekson najjaci