Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapacitet 15.000 a štampa se 10000, podijelit ćete vi to svojim najbližim i ljubavnicama, VIP šupcima itd.
Evo na Wikipediji piše 13.600 ali svejedno povraća mi se kad vidim Selmu Bajrami u publici.
Jeste 13 000 ali tih 2 000 otpadaju na VIP lozu i na gostujuce navijace koji dobiju odredzen broj karata :) tako da 10 350 je to to sto se tice karata.Ne smije biti do poslijednje popunjeno da se ne bi ponovio Heisel, 1000 dobiju gostujuci, dio na VIP loze i to ti je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
vid'ces opet svercera kako psuju jedni drugima za mjesto
vjeruj mi da zadnjih nekoliko godina koliko vlada pomama za kartama ja uvijek dobro zaradim, sta ces student sam kupim jednu ili dvije i prodam po 100 KM...za mog dzeparca dosta ;-)
pa hajd, ne znam sta da ti sad kazem, svako se snalazi kako zna i umije ovdje kod nas, meni zapinju za oko ovi sto slete po 30, 40 karata vjerovatno preko centrotransa pa prodaju, nema tu fanatizma a vala i ono guranje i psovanje je jadno, da bar hoce uvesti imena na kartama ko i svugdje pa da svako ima svoju sansu da pogleda tekmu.
Zavrsite to vise :)
Kosevo je prava opcija za nasu Reprezentaciju,kao sto je u Bosni da se zaradai vise tako i da odigraju 10 utakmica pred punim kapacitetom mogu skupiti 10 miliona i renovirat ga. Tad bi se trazila karta vise,ali 20.000 nasih navijaca je velika stvar! SRCE ZA KOSEVO !!!!
Male su cijene trebali ste oko 100 KM staviti cijenu! A o broju karata necu ni da pricam koje su stampali i ko ce ih sve dobiti! Zivio tv, dosadni velid spaho ili krstić na prenosu, meza i laganini! Ko ce tamo da sjedi, nije me briga! A samo me raduje jedna istine: da ce u brazil ici samo onaj ko plati a ne ovi uhljupi nasi, koji obrcu desetine hiljada i još udju džaba na Bilino polje
Sto vam smeta Bilino Polje?! Stadion je super a i grad, ja mislim da nijedan grad u BiH nije kao Zenica i zeničani. Nemoj da vam je vuna, igrati ce reprezentacija BiH i u BL,Tz,Sa...polako samo dok se hodžino samelje :)
Eno na slici i ludi irac Roy Keane navija za BiH, ista frizura, pogled i kljun (iza ove dvojice sa zastavama).
Ma banda svercera
eto vam bilino polje ebalo vas ono... kad će više početi renoviranje koševa da se reprezentacija vrati u sarajevo ali izgleda bolje pun stadion kapaciteta 11000-12000 mjesta nego 30000-35000 mjesta.
40KM i 30KM je bogami skupo, ali zato dijaspori da stave po 200KM kupili bi.
Dobre su vam ove zastave samo neznam sta predstavljaju.
Jel ovo neka reklama za baterije i akumulatore
Ima li tko muda prognozirati rezultat protiv Slovacke?
2-0
Vedo Ako tako bude placam pice!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj boze da budem imao srece pa da dobijem dragocijeni komad papirica.
Znači ništa od karata. U poslovnicima će karte dobiti prvih stotinjak koji provedu najmanje 24 sata ispred. U Zenici od švercera se neće moći kupiti, jer dijaspora došla i hladno izvale po 200 KM za utakmicu. Ali neka nema veze, bolje da Sejo Boy i njegovi haveri (kvazi pjevači) smjeste svoje d.upe nego pravi navijači. ;)
jesmo se uzdigli bili u pm, a kako nam Amerika samo uvali 4 gola, imao sam osjecaj da su igrali protiv Lihteštajna a ne protiv Bosne...
Bilino Polje je premalo za reprezentaciju kakva ja naša Bosna,mislim da sada kada ovako igramo zainteresovanost za naše utakmice je uvijek imeđu 25000 do 30000,a to i naši zmajevi zaslužuju
Tako je, predlažem da se igra uz ćimbur na Kamberu biće 200 000 ljudi