{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nezapamćeno interesovanje navijača za meč sa Slovačkom

17.8.2013. u 11:38
1
63
Nezapamćeno interesovanje navijača za meč sa Slovačkom
1
Nezapamćeno interesovanje navijača za meč sa Slovačkom
Foto: Klix.ba
Prodaja ulaznica za kvalifikacionu utakmicu BiH - Slovačka, koja se 6. septembra igra na Bilinom Polju, počinje u utorak 20. augusta.
Zbog nezapamćenog interesovanja N/FSBiH je ranije počeo organizacione pripreme, koje uključuju plan prodaje i distribucije ulaznica.

Zbog limitiranog kapaciteta i sugurnosnih mjera, štampano je 10.350 ulaznica, a cijene su 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM (jug i sjever). Savez je primio veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica, a broj traženih karata prevazišao je kapacitet zeničkog stadiona.

Poslije analiza i bezbjedonosnih procjena, u skladu sa odgovarajućim standardima FIFA i UEFA i odlukom Izvršnog odbora NS/FS BIH, prodaja ulaznica za ovu utakmicu bit će izvršena na slijedeći način: Prodaja 6.000 ulaznica putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije Centrotrans. Prema definisanim pravilima, a u cilju sprječavanja manipulacija ulaznicama, te uzimajući u obzir prethodna iskustva, ustanovljeni su slijedeći principi koji će obavezbno biti primijenjeni prilikom prodaje ulaznica.

Inače, jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta). Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena.

Također, osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom neće biti omogućena ponovna kupovina. NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima.

Prodaja ulaznica počinje u utorak 20. augusta u 09:00 sati. Očekuju se velike gužve na prodajnim mjestima jer mnogi žele doći do čarobnog papirića koji garantira ulaz na Bilino Polje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: