Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od onolike Turske oni u Arabiji igraju 🤦‍♂️
Arapi su veca ciganija... i oni su se borili protiv sultanata i sad glume muslimane
Igraju i Spanci odavno,sad Italijani…Marketing i Pare,sta je novo ovdje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAUDIJCI BI PRODALI MATER RODJENU
Ukinuo hilafet, zabranio ezan na arapskom, tlačio ulemu i pored toga i mnogih drugih stvari muslimanima kao uvredu služi njegovo veličanje.
Stotine hiljada šehida poginu u odbrani Turske zašto njih zaboraviše kad več hoče istinu nego slika nekog nebitnog političara a lopte bi da igraju. Ovo su samo smišljene Politicke provokacije a ne fudbal
fudbbal je sve vise nego fudbal zato je. o fudbal. kajav ja fudbal igrati 3 utakmice sedmicno smijesno.
Arapi su po muslimane gori nego ovi iz manjeg bh entiteta zvanog RS ili ti ga PC
Ma ljudi moji da li je ovo moguće.
E čuj skandal...pa nije Saudija BiH da može sve kako ko hoće
mah ko voli ove arape poganceri teski
Arapi-Cifuti. Ista stvar
A u saudijskoj Arabiji odeš na umru u svakom hotelu na ulazu slika princa prestolljonasljednika od 10 m2. Lik ima komplekse.
Jao nezapamcen skandal, šok šok šok, drama...
Super kup države Turske. 100 godina moderne Turske. Turci slave Ataturka. Lobiraš i platiš im ogroman novac da preuzmeš organizaciju i da najbolji timovi odigraju KUP svoje zemlje na tvom tlu, da se tu bore za jedan od nacionalnih pehara svoje lige. I onda im pokušaš zabraniti intoniranje himne, turske zastave i dresove izrađene baš za ovaj Super kup i baš povodom godišnjice. Nenormalno. Neće da može, preponosan su oni narod, a vaše pare ne mogu baš sve kupiti!
Šta su Arapi doprinjeli ili osvojili ? Samo su ratovali međusobno a sad poltroni c¡0nistima i zapadnim kjafirima, lizači čmarulja.
Arabija = ciganija
Pa sto nedodjoste 92 na kosevo
Svaka čast za akciju MBS i Erdogana, Ataturk je bio jedan Kafir koji je molitve i džamije zabranjivao a u početku svoje od Zapada organizovane revolucije pa čak u nekoliko godina ni Ezran nije dozvoljavao na arapskom, tako zbog njega pola Turske su Kafiri..ali evo dokaza Umah se polako ujedinjava. Trebali su te majice još i zapaliti..dosta sekularizma koji ne dozvoljava lailahe illaha Ovo je za Ma sha Allah… Amentu Billahi..i Tekbir