Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno ovaj Mihajlovic nikad nije bio trener niti ce ikad biti..
Kod Mihajlovica samo pjevaci prolaze.Tako da je srbija dok je on bio trener u citavim kvalifikacijama dala 5 golova.Da su saban i mitar miric igrali vise bi dali..
POCEO SI NAPOKON DA SE RJESAVAS SMECA MIHO SRBINE...STO PRIJE POSALJI OVOG DUPEGLAVCA U ENGLESKU...TO JE TAJ TIP IGRACA KAO DZEKO,RAZMAZIO IH CITY SA MILIONIMA I NECE NISTA DA RADE,IZGUBI LOPTU I NECE DA TRCI...SAMO AVLIJA,AJD U ROMU SA KLOCOM BILI BI SAVRSEN TANDEM...BORILI BI SE ZA OPSTANAK HAHHAHAHHA