Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cega se lik dosjetio. Trebas je8at mater prvo sebi,pa Rozmanu i Radovicu. Klocu jedan.
Sta je sporno ? To nikad nismo odigrali X na grbavici ? U onakvom ambijentu destrukcije igre svakako se nije moglo ni igrati. Pored svih podapinjanja idemo ka europi bez problema. Budite realni sa ocekivanjima.
Prvo real, pa sad ovo, svakakvih se papaka nakotilo u FKS
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakva je to seljacina!Trebao bi svojim ponasanjem biti uzor djeci i mladjima,a ne ispoljavati svoj seljacki mentalitet iz Kotor Varosi,papak jedan!
Sa prodanim dusama ne moze se drugacije...
Jao seljaka Allahu dragi. Da se samo hoce povezivati sa Sarajevom. Za ovog je onaj seljak Ibrakovic iz Klokotnice ober gospodin.
Seljak svoje kumove zaposlio u klub,da bar rade,nego oni samo grabe sa strane i uzimaju od roditelja novce,neki prodaju zemlju,neki stoku....
Uzas. Skloniti ovakve papke iz nogometa.
Kataloška seljačina
Seljak ubacio u klub i svog kuma Adisa Nurkovica,koji je igracima Sarsjeva psovao sve kad je Celik pobjedio Sarajevo na penale u KUP utakmici. Ovo je pisao neki Šljivo na stranicama kluba Sarajeva.
a jeste ljakse bolje da je malo mozga presadio umjesto kose
Jao seljaka Allahu dragi. Da se samo hoce povezivati sa Sarajevom. Za ovog je onaj seljak Ibrakovic iz Klokotnice ober gospodin.
Gigović je smeće, šta vam nije jasno debili
Koja je ovo seljacina
Vidi Ibre Zeljovca sto psuje na Grbavici,da sam te vidio ne bi ziv izasao sa stadiona
Hajdučka škola lijepog ponašanja, uz dodatak bosanske gravere.
Šta li su ti uradili kad su kosu presadili bas me zanima
Šta li su ti uradili kad su kosu presadili bas me zanima
Ne mogu mu nista hahahaha.Obicni navijac na tribini.
A što ne psujes izbacivacu što ti je pucao šamare u restoranu i drugu ti Mirvicu nego si izletio i tramvajskim šinama pobjegao posto neznas dobro grad
Šta reći a da se nije samo od sebe već reklo?!