Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ba mali sta se dizes koji ku.ac? Ti da si dobar davnih dana bi te Barca uzela.
U siječnju i veljači mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića. U ožujku je trenutni plus 3475 kuna. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
.... mu, pa moj NeymarU, ti da si nogometno zanimljiv onoliko koliko te mediji čine zanimljivim, već bi imao bar par sezona iza sebe u nekom velikom evropskom klubu, posebno imajući u vidu činjenicu da se danas "talenti" otkrivaju sa 14 godina:)
ja sam ga gledeao 2 puta u repki i jednom na svjetskom klubskom takmicenju i iskreno bolje mu je ostat u brazilu ako dodje gdje u evropu pojest ce ga za uzinu
ma je*es ti amter svoju....ne znas ni ti vise gdje ces ....
OO vidi ko nam se javio !!! Svaka tebi cast, al nisi ti vise zanimljiv Barceloni momak dragi !!!,kur.io si se, sto se tice barse nezanimas ih ti vise!!! A rijetko je i do sad da barsa ganja neke lude transfere,kad dodjes u evropu i dokazes se onda te mozda kupe al ni to ne za velike pare!
Gled'o sam ga vise puta. Ono dobar pravo, klasicni karioki boy, zna igrat' lopte. Tesko da ce doc' do nivoa Messija ili Ronalda al svakako je pozeljan njegov dolazak u Evropu,koji bi mu bio i najtezi ispit u karijeri.
pun nam je *urac ovih clanaka o Neymaru !