Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tu vam je kraj
klix = sredstvo dezinformisanja.. da nisam gledo utakmicu, jos bi pomislio da je bilo gusto u utakmici njemacka - brazil.. cuj 2:1..
I to jedva svabe dale gol u 90+ pa onda bili produzetci,ma drama od tekme bila! Koji su debili ovi klixovci,pregledat text,gluho bilo gdje ces to!
jel' plako ?
ne 2:1 nego 7:1
7-1
Folirant,vazda mi je is'o na na testise,pogotovo na onaj malo veci.
SDA navija za Brazil tako da ne smije nigdje pisati debakl.
Kod nas je Begović trebao dobiti kapitensku traku al' eto...
BRAZIL JE PORAŽEN OD NJEMAČKE 2:1 ??? Bravo Klixovci
Cuj kapiten ovaj levat...a ***te ovi fudbalski strucnjacni koji veze nemaju. Prvo Dzeko kod nas kapiten, pa onda ovaj glupan mali...hahaha..smijesno!
jel se sjeca neko utakmice izmedju svaba i brazila koja je, kako kazr klic, zavrsena 2:1
Hajde makar nisu napisali da je brazil pobjedio ;)
Trebali su Fred-a izabrat' HAHA!
Od svih igraca koji sad igraju u reprezentaciji Julio Cesar bi trebao biti kapiten. Ne znam ali cini mi se da on najvise ima staza od trenutnih igraca.