Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
počinjem maštati o nekom startu s dvije noge na neymara, ono da ga nek raspolovi. Strašna igračina i nevjerovatan smrad.
Mučko đubre brazilsko.
S kim Smrdija igra??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad ce se vise stat u kraj ovim balerinama sto se valjaju po travi?Pa to je strasno za gledat vise!Poserem im se na taktike da se valjaju po travi da ukradu koju minutu.Danas sam se nadao preokretu pa da vidimo kako bi se onda valjali,jadi jedni unistise fidbal.I to jos Brazil simbol fudbala.Fuj
Willian je vodio brazil, covjek je odigrao najbolje utakmicu
Ja ne znam od koga je BHT kupio prava prenosa, jel od FIFA-e ili od Srbije, pa sve reklame Srpske reprezentacije, navijajmo za Srbiju, Jelen pivo sa navijačkim transparentima.
Cijeli svijet navija za svoje reprezentacije , samo SDA talibanska sirotinja navija protiv komsija. Tako je to kad nemas svoje istorije, svog jezika, evoje nacije. Poturice vazda najmracnija rupa u Evropi.
Auu jesu prgavi Meksikanci. Onaj ofarbani kad je nagazio Nejimara na nogu, dok ovaj leži, baš je papanski.
brazil je jak i moj prvi favorit uz vatrene za 1 mjesto...
Ja od početka govorim Francuzi ili Brazil za prvo mjesto, ali sastaće se ranije. Tako ostaju Francuzi.
živi bili pa vidjeli da će ih Belgija rastočiti, picajzle 💣🗯💭💥💨💫. brazilci a posebno neimar 💩💩💩💩💩
Urugvaj i Brazil opet pokazuju dominaciju južnoameričkog fudbala i to je stvarno fenomen: često nemaju ni hleba da jedu, biraju između lopte i sapuna, prve kopačke dobijaju od roditelja za punoletstvo... i leše Evropljane i njihove milijarderske priče kao Tsavellas nepismenu SDA talibansku sirotinju...
https://www.youtube.com/watch?v=ECTLhUDv3I0
Lese oni moj qurac ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Brazil-mexiko 2:0 Svedska- mexiko 3:0 Svedska brazil znaci 1:0 Svedska sampion.HA HA HA. KAD JE SVE NAOPAKO NEK IDE DO KRAJA
U koliko sati igra Srbija?
Je li na male ili viktorije?
Dobro je da su Nemci bili poslednji u grupi, jer da su se nekako dotaljigali do Brazila - pala bi osveta od minimum 8-1 protiv onakve Nemačke koja ne liči na sebe uopšte, a više liči na fekalistansku FBIH reprezentaciju i njen moto "kurrac i konopac".
redakcija klixa banujte vec jednom ovog maj.muna svaki komentar ili je trolanje ili cista provokacija
Kako su hrvati sinoc igrali ?
Ma dobili jedva na penale.
Pocepao ih Nejmar kao Tsavellas nepismenu SDA talibansku sirotinju... ejakulat za ejakulatom direktno po socijaloj protezi i grlu... https://www.youtube.com/watch?v=6mTq8emDqjk
@Serboturci Zašto nepismena SDA talibanska sirotinja neprestano prdi o Hrvatima i Šiptarima? Kompenzacija za poraz usled postojanja Republike Srpske ili šta?
@Serboturci Mogu ja da se lečim i u Višegradu i u Banjaluci i u Trebinju i u Doboju i u Prijedoru i u Bijeljini... bliže mi je od Haga. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovi se ofarbali ko da je kraj skole