Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo izadji iz djepa Emira Spahica pa onda nesto pricaj XD
Neymar, ti se ne možeš poredit sa Messijem, ti si jad ba, štoper kvaliteta Pandže će te pojest! Možeš davat tamo golove, gdje je kontakt igra nepoznanica, kad dođeš u evropu pa kad te zaganja klokan Pepe vidjećemo koji si jad!
Spahic i Pandza neprobojni bedem za ovog levata
Šta vam je ljudi, momak je samo rekao da se nada da će Messi tako nastaviti da bi on mogao učit od njega. Šta je tu loše? Kad još skontaš da je ovaj Brazilac, a ovaj Argentinac ovo je jako skromno i za pohvalu.
Inteligentan čovjek ovo nikad ne bi izjavio zato će i propasti ko kauč.Ti si mi neki igrač kad te zaustavio dubrovački faker-penaldžija i štelaroš tekmi po rusiji.
šta ovaj priča? pa momak ti si glup kolko si težak, kakav ti, pa ti ćeš u evropi završit u malagi, osasuni tako nešto. nisi ti uopšte a klasa igrača.
Hahahahaha, mali je duhovit
jooj, sto \'\'bali\'\' ovaj \'\'mali cvrko\'\', ko dijete!
čuponja jedan, veze ti nemaš, da te spaha čuva i u brazilskoj ligi dao bi kurčinu i jedan go, kurčino jedna, đe je sad ovaj tvoj pele, kurcina crna, da komentarise sjajnog i mladog messija
sta napadate momka, nije nista lose rekao ... ne pratim njegove izjave redovno al ne znam da se poredio s Messiem manite ga se
mali ti neces nikad ni prismrditi tom covjeku
o ovim golovima prica: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OsopnuSLc2Q
Izjjava je glupa i uz smiješak.