Nogomet
0

Neymar: Neka Messi nastavi zabijati kako bih ga mogao kopirati

Totalsport
Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com
Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com
Najbolji brazilski nogometaš današnjice, 20-godišnji Neymar, nije mogao sakriti oduševljenje nakon pobjede nad Internacionalom (3-1) u 2. kolu grupe 1 Cope Libertadores, takmičenja na kojem Santos brani naslov pobjednika.

Neymar je nakon utakmice bio presretan zbog pobjede svoje ekipe, ali i impresioniran samim sobom, jer se, kako tvrdi, ne može zamisliti da postiže takve pogotke (njih tri) pa čak ni na igrici.

"Ne bih mogao zabiti takve golove ni na igrici s obzirom na brzinu kojom sam morao dirati loptu", rekao je Brazilac nakon susreta za TVGlobo.

"Moram još jednom na televiziji pogledati na koji način sam postigao te pogotke. Jedino što znam jest da sam trčao, driblao, a kada sam pogledao gore gol je bio ispred mene", rekao je veliki obožavatelj Messija koji je samo nekoliko sati ranije uništio Bayer s pet pogodaka.

"Ja sam veliki Messijev navijač. Znam što je napravio, ali nažalost vidio sam samo jedan pogodak. Navijam za njega da nastavi zabijati kako bih ga i dalje mogao kopirati", rekao je uz smiješak Neymar.