Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegova dnevna plaća je veća od sedmične plaće 90% fudbalera. Ovaj fudbal je danas postao sve osim sporta nažalost.
Uvijek si mogao naci nekog od igraca na vrhu i reci to isto da mu je dnevna plata veca od 90% ostalih sedmicno. Pa direktor kompanije gdje ja radim za dva mjeseca ima pare za nov stan, za koje meni treba 5 godina. Tako je kako je, neko je na vrhu, neko ne. Potrudi se i dodji na taj nivo, ne moze svako.
veca je od 99%, mozda samo neki iz lige 5 imaju to po sedmici
Zato je Haaland ubjedljivo bolji od tebe jer voli sport koji igra.. novci ga ocigledno nisu promjenili kao sto su ovo govno koje se svadja Neymarom Messijem itd itd..
Zato je i otišao u City 🤣🤣🤣😝.
Vise sam mislio da ga nisu promjenili u tome da i dan danas svaku utakmicu grize da zabije... Nema vise frajer ljubavi za loptom ✌
Realno ima para da svom decku uradi koku da valja, i malo mu ulozi u facu, ima jos uvijek muske crte lica, i onda ima da mu mala/mali bude bolja/bolji od svih zena fudbalera.
Za 3 ipo minute zaradi moju mjesečnu platu... 😂
Haaland zmaj za njega,navijam za Želju i kontra PSG,trošiti tolike pare na idiotluke,bolesnooo....
Dzaba lova dzaba slava kad mora prepravljanu trebu da zitigu.
I kae stedi struju 😂
totalno besmisleno... zato ni ne gledam više...
Jel' to onaj što ..uzi onaj srednji rod? Tj ."ono"
Ljudi mozda je dobar igrac..mozemo kazati i najplaceniji ..al dzaba mu to kad je glup..k..a neku nazovimo curiv koja je prije 2014 bio idrizzu...???milioniiii
Nekad mi je bio OK ali poslije ONE VIJESTI 🤮
Malo, brate.
Svi što pišete plaćenik ovo ono, sve bi dali da imate para kao on. Budimo relani u današnje vrijeme pare su sve, uz zdravlje naravno.
Kuku majko, kuku majko.....
Joj kako bi završio karijeru 2 minute posle isteka obaveza
Pametan covjek zgnu milione samo tako. Uvijek moze otici u Real ili negdje drugo za 4-5 godina tek tad ce biti na vrhuncu. Pametan lik.