Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo i mi igrače Želje i njihovog kondicionog trenera Seju Brajlovića
@ifbbpro BARATA ČOVJEK JAGNJETINOM!!! HAHAHHAHHAHA!!!!! NAJEO IH!!!! NAPIO!!!! I ČAK SVIMA MINIVAL KAO SEBI NAPRAVIO!!!
@ifbbpro Jos nam Zeljo prvi na tabeli,sta je onda sa ostalim,U veleza ulazi igrac, protiv sarajeva, jedno 15 kg viska, nezz kako se zove igrac 😂
Nemačka medicina d beste d beste
ako cemo realno, ima li sta kod njih da nije najbolje
@ kanda bi se obradovali da dođu, a?
Nacisti opet prvi u proizvodnji novih droga. Svi su ih smatrali budalama kad su istaživali supstance za super-vojnike. Sada su vam dohakali ovim "preko noći" hulkovima.
zyfsa
sta ce imaju sve moguce uslove
ko je vama kriv djeco sto se i vi ne drogirate
muckaju svabe, eksperimente, uber-soldier hahhahahahahah
To ovi izgleda preporucuju da se vidi ili uradi doping kontrola , u pravu si ti to nije bas sve kako treba ima tu nesto sto se radi ali pitanje sta su to svabe (Bayern) nasli za takve figure?
@ehoo grah i soju
Bog zna na čemu su, tim hemičara stoji iza njih.Sve je ovo na steroidima, gdje će bit da ima 36 godina igra ko da mu je 17...
@misirlic kad si bogat mozes sve druze. Nema te hrane i plana prehrane koji oni ne mogu obezbjediti. Jos na to dodas teretanu i dobijes ovo..
Ovi su drogirani necim.
Njemci su cudo,odlucni,posveceni i nema odustajanja od zacrtanog cilja,a Bosancerosi e to je prica za sebe i za one od 18+
lewa steroid spotted
Drogeraši? 🤔
Svabe su to.
Promijenili su fitnes trenera i u zadnjih godinu dana mnogo manje je povreda. Samo Müller nije htio da nabacuje mišiće jer mu je savjetovano da bi za njegovo tijelo to bilo opterećenje, za ligamente tačnije.
Eeeee, kod Bajerna janjetina iz Jablanice a kod Zelje iz Ustikoline razlika drasticna. :)
Čovječe Neymar u 77 minuti mrtav jedva hoda a oni trče ko da je drugi minut