Očekivanja navijača nerealna
0
Neville: Reprezentacija je bila gubljenje vremena
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijaci su smece, ne samo navijaci iz Engleske, nego svi navijaci bilo kojeg kluba. Evo kod nas im je samo na pameti da se deru, galame i biju, dok su na samo misevi. Haj ti igraj normalno i bez pritiska kad je moguce svake sekunde da prorade kompleksi i da te nesto pogodi sa tribine.
Nisu navijaci nerealni, vec vas trud za reprezentaciju. Beckham bi dao desno jaje da igra za repku a ovi uhljupi igraju utakmice koda ih neko tjera da moraju igrati. Kad su igrali nerijeseno protiv Alzira Rooney se jos zalio na navijace sto zvizde iako su jedva odigrali 0:0 protiv Alzira. Kad to navijaci trebaju da budu sretni. Kad se Engleska kvalifikuje na Svijetsko. Neville ne jedi go,vna.
Eh,da nasa repka ima bar taj kvalitet,dinamicnu i duel igru!A da ne govorimo o ostalim kvalitetima,trenutno nedostiznim,kao bar tri uvezana dodavanja protiv iole kvalitetnih ekipa!Kad priznamo sebi da smo trecerazredna ekipa s puno nedostataka,mozda krene nabolje!?A dotle se mozemo tjesiti,da eto i jedna Engleska ima nerealna ocekivanja!