Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinonim za više,bolje,najbolje..RESPECT
I govore da je arogantan! Pa da bilo tko ima takve uspjehe taj bi lebdio od samouvjerenja... Avaka cast CR7
Bio on arogantan i egoistočan ili ne, moramo se složiti da je majstor svog zanata i da je prekucao i Maradonu i ostale legende. On i Messi pa 10 mjesta prazno.
Vanzemaljac !?
Ronaldo je Federer fudbala. Messi je nadal
@boshniak Mesi je Federer, Ronaldo, na snagu, Nadal....
respekt
Svaki komentar o ovoj fudbalskoj zvjeri bio bi suvisan.On sam govori sve o sebi.
Uzor i primjer .....
babo..
svaka mu cast, prvenstveno sto uporno trenira i kad je na odmoru
Ne vidim nigdje hobita. :)
@Shinok , Taj Hobit ima bolji prosjek golova po utakmici u reprezentaciji od Ronalda. Još uz to Messi za razliku od Ronalda daje golove i protiv jačih reprezentacija dok ovaj briljira samo protiv reprezentacija tipa Latvije, Andore, San Marina itd. Messi je reprezentacijama koje su u TOP 50 dao 56 od ukupno 68 golova za reprezentaciju, a Ronaldo 35 od 93.
Ono što sam htio da kažem je da Ronaldo ima više golova u reprezentaciji od Messija samo zbog broja odigranih utakmica.
CR7 👑
Gospodin