Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pamtimo , dvije prilike, dva gola, i to nasrecu, ekipa na terenu totalno rasturena. Baslera i dan danas sanjate ;). Neuer je pravi izbor napravio, eto vam David de Gea i caos ;)
kad vec imas potrebu da se vracas u proslost,sjecas li se prosle sezone i kornera ribery-ja na robben-a? :)
@england - sine, izgleda da si tek sada dobio konekciju na internet od prošle subote ? pa gdje si bio da malo komentarišemo finale lige prvaka ?
man utd tri titule , lige prvaka , Bavarski velikan cetri. ENGLAND vozra, putujes.
F.A English Premier League
izlicila vas barselona niste znali gdje je lopta,hajd spavaj i sanjaj mesija
Bolno je tebi sto on nije u Man presao pa lijecis frustracije na ovom portalu 99-te vas je Bayer raznio (blago receno) i za klasu bio bolja ekipa od manchestera!
sreća, ili ne važno je da je BOLNO ;) mateusova faca na kraju utakmice, i suze kufura... NEPROCJENJIVO :)
@england Pamtis li ti 2011. godinu lol?
pa manuele što si tako mutav? kud ćeš u bagavi bajern ti si za engleske lige. trebao si u manchester a ne u ovaj mali švabski klub. bavarske čkepi pamtite li 99 godinu, ha? GLORY GLORY MAN UNITED!
novi kahn je na golu fcbayerna po statistikama je zasad bolji od svih golmana ikad a tek mu 25ta