Želi rješenje problema
0

Neuer traži sastanak s Bayernovim navijačima

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Novi golman Bayerna Manuel Neuer izrazio je želju za sastankom s navijačima bavarskog kluba koji nisu blagonaklono dočekali dolazak nogometaša koji je od pete godine života bio član suparničkog Schalkea.

U posljednjim kolima Bundeslige, kad je dolazak prvog golmana njemačke reprezentacije već bio prilično izvjestan, na Allainz Areni su se pojavljivali transparenti s jasnom porukom “Nećemo Neuera”. Njemački su novinari u petak zaskočili 25-godišnjeg čuvara mreže pitanjem kako misli riješiti problem s navijačima.

"Dosad nisam imao konkretnu strategiju. Ali, razgovarao sam o tome s Bayernovim čelnicima i mislim da bismo trebali posjetiti navijače i otvoreno raspraviti o problemu", odgovorio je Neuer koji je s Bayernom dogovorio petogodišnju saradnju.

"Dugo se povlačila ova priča, sretan sam što je napokon gotova i što mogu reći da ću od ovog ljeta igrati za Bayern. Nisam želio ići u inostranstvo. Bundesliga je sjajna, a najbolji klub u njoj je Bayern. A ja sam želio igrati za najbolji klub", dodao je Neuer.