Komentari (380)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova pobjeta Madjarske nije legitimna jer hrvati nisu izabrali ovaj rezultat
@ZgemboAdislic46 TRPAJ!!!
@ZgemboAdislic46 zgembo otemi rech izusta yebote konj:) shega
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbg ovde se neigra na penale ko u Rusiji da bi se proslo dalje,Hrvati ko i drugi sa ovih prostora obican Europski prosijek.
@Celzi ajde ne seri matere ti
@Celzi bolje izgubit u kvalifikacijama, kad ste vi vidili europsko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj njega
Od stare slave se ne živi!
Ja bi to malo vise u napad
Ne može se reći da Hrvatska nije borbeno odigrala. Mađari su jednostavno sve dobro zatvorili i iskoristili svoje šanse. S nestrpljenjem očekujem Kolindinu ocjenu utakmice.
Zamor materijala. Poslusajte Kobilindu pa malo vise ofanzivno. Ona voli ofanzivno jer ima doboko grlo.
sveje to fudbal, sport. hrvatska che daih podere nex tajm sigurno. go kroejshija!
Vice prvaci. Pffff
I broncani iz Francuske. Dzaba Armeniju dobit kad se na kraju ne plasiras
treba biti objektivan - hrvati su na srecu dosli do finala SP
I 98 trece mjesto sreca. A najveca nesreca jer Bosne nikad ni nema na prvenszvu😂😂😂
Al kad ti se izmišljeni narod u izmišljenoj državi ruga za poraz od Mađara HAHAHAH pa nemoguće. Hrvatski bolikuracitis standardno kroz kvalifikacije, a kad Euro dođe Mijat Tomić je ljubomoran na junaštvo. Balijice male, smirite se jer hladan tuš ide u utorak od Mitroglua !
Je li ovo SDA Taliban zahebava Hrvate sto su izgubili?? Hhahah sta sam docekao - ajde seljacine na kraju jedini koji se nece kvalificirati kao i uvijek ste vi i Turci.. sve mogu shvatiti, ali da se Bosnjo ruga Hrvatskoj ne - to je isto kao kad bi se Meksikanac rugao Dream Team-u da je izgubio - Hrvatska je za vas NBA
Ahhhhh... koji komentari od sportske velesile kao što je BiH. Jedva čekamo utorak. 🤗
UZP je UZP, kakav god rezultat bio.
NE VALJA VAM STRANICA!!!! NE MOZE SE ODGOVORITI NA KOMENTARE! I STALNO VAM NEŠTO BLOKIRA. ZNAČI NE ZNATE ORGANIZIRATI I ODRŽAVATI SUSTAV!!!!!
Nisam Hrvat ali odkud tolika ljubomora prema Hrvatima? Realno nasa reprezentacija ( BiH) je toliko losa i bijedna da od prijateljske i kvalifikacijske utakmice moramo pravit spektakel jer smo prelosi da se kvalificiramo za neko veliko takmicenje, dok ozbiljne zemlje te kvalifikacije smatraju kao prijateljske utakmice jer ionako svi idu na EP.
@chapito bio bi sretan da smo samo 0,0001% toliko dobri kao Hrvati u fudbalu...Naravno da Hrvatska ne pripada svijetskom vrhu fudbala i imalu su srecu s zdrijebom na SPu jer su izbjegli sve favorite do finale ali ostali Balkanci su toliko losi i jadni da se nemogu ni kvalificirati ili kad se kvalificiraju nemogu proc grupu dok je Hr sad vec osvojila drugu medalju na nekom mundijalu.
Uvjek navijam za cro fudbalere, sem protiv BiH. Ovo je za mene iznenadjenje. Komšije će morati brzo nešto promijeniti u repki. Želim im u nastavku takmičenja sve naj, a posebno Anti Rebiću.