Nisam Hrvat ali odkud tolika ljubomora prema Hrvatima? Realno nasa reprezentacija ( BiH) je toliko losa i bijedna da od prijateljske i kvalifikacijske utakmice moramo pravit spektakel jer smo prelosi da se kvalificiramo za neko veliko takmicenje, dok ozbiljne zemlje te kvalifikacije smatraju kao prijateljske utakmice jer ionako svi idu na EP.
@chapito bio bi sretan da smo samo 0,0001% toliko dobri kao Hrvati u fudbalu...Naravno da Hrvatska ne pripada svijetskom vrhu fudbala i imalu su srecu s zdrijebom na SPu jer su izbjegli sve favorite do finale ali ostali Balkanci su toliko losi i jadni da se nemogu ni kvalificirati ili kad se kvalificiraju nemogu proc grupu dok je Hr sad vec osvojila drugu medalju na nekom mundijalu.
@chapito Ne treba sve uzimati za ozbiljno! Fudbal služi i za zahjebanciju i razonodu zašto toliko ozbiljnosti u komentarisanju “najvažnije sporedne stvari na svijetu”! Normalno da je Hrvatska dobra i zato se i zezamo i to je u svakom slučaju i kompliment za nju jer tragedija bi bila da je sažaljevamo!
Prikaži sve komentare (380)