Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio i ostao kreten
a smece kao i njegov nogomet
Argentinci su takvi, previše temperamentni i prepuštaju se emocijama i ljutnji. Npr. Maradona je poslije poraza u utakmicama za reprezentaciju plakao kao kišna godina. Na SP 2018 su odbili da se pozdrave sa hrvatima iako su glatko izgubili. Kada ispadnu sa takmičenja uvijek prave neku frku.
...argentinski cigo.
Diego Simeone je kralj. Od jednog tek iznadprosečnog kluba sa ograničenim sredstvima je napravio klub svetske klase, ravnopravan Realu i Barseloni, koji osvaja špansku Primeru i igra finala Lige Šampiona.
iz tog ugla sigurno je velicina.. ali maniri su mu krajnje upitni.. takav je bio i kao fudbaler, sto bi u nas narod reko, djubre..
Ko jos voli kloppa (kloca) ?? Toliko je arogantan da je to strasno
Ne vole ga ljubomorni ljudi kao što si ti
Krkan u odijelu
Bio i ostao očajni i nezanimljivi klovn. Tačno me iznervira svaki put kad ga kamera prikaže. Nešto skače, urla, mlatara rukama, ko da autizam frajer ima..
haha razbio ih Atletico ali hipsteri,smokljani i idoti koji mogu navijati za liverpool iz samo jednog razloga ne znaju da Cholo na kraju uvijek potrci u svalionicu bil oda je dobio ili izgubio.
@Juzni, da ih je bas razbio nije (mozda nismo istu utakmicu gledali) ali da su imali vise sansi to je tacno. A ovaj je grmalj kojeg zakonom treba zabraniti
Jednom riječju : SELJAČINA!!
Zašto bi gospodin zamjerio pozdrav ovog mlahavog kitonje....