Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ga nikad gotivio ali meni je on idealan trener za Chelsea. Od Chelsea se ne očekuje mnogo ove sezone a i loši su do bola. Navijači ga vole, on je bio najsretniji u Chelsea i bilo bi prirodno da ponovo predvodi plavce. Ili plavce iz Londona ili štrumfove sa Grbavice. Šalim se naravno za štrumfove.
Za Chelsea nema nade, mislim da mu ne bi bilo pametno da ide u brod koji tone.
Lako je voditi klub kada ti bogati arap/rus odriješi kesu i dovede na koga god pokažeš prstom. Hajde od salate napravi kavijar.
Ovaj tip upropaštava klubove i skuplja otlaze zadnjih 10 godina. Folira da je specijalan a ima 15 trenera jačih od njega.
Postade Murinjo obicni trener cim nema ogromnih miliona za dovodjenje zvijezda. Ono specijalni je izgleda ostalo u proslosti. Sada put Arabije za pune dzepove.
ma Roma je od formiranja predodređena da ne osvaja ništa , čak i kad su imali najbolje generacije nikad ništa . Ko da su ukleti klub
Ovaj bi i Srbe žedne preko vode preveo.
Podvala od trenera..A I ponasanje mu je na nivou nekogv klosara.Dovoljno je npr.uporedit gospodina Ancelottija i ovog cigana i pametnom dosta.
Evo ga u željezničaru
Mrzak mi je al eto njega u Barci!!!
Seoska varalica, postidjeni prdez
Hajde kralju kod nas sad, da vidis sta je iscerivanje.
Neslavan kraj? Pa nije umro i nije kraj karijere.Itekako je slavan.Osim toga na prvoj slici uopšte nije on
Lako je bit dobar trener sa dobrim igracima, u MCity bi i Hadzibegic bio dobar
Realno Roma ima kanta igrace osim solidnog Lukakua i vazda povrijedjenog Dybale tim u rangu Torina