Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze: Kad sam vidio sta Pirlo radi na prvom treningu s loptom, ja se pitao jesam li fudbaler! Dobar za rata al fudbal je jos uvijek samo sport!
Dobar je Rino trener sva statistika je bila na strani Napolija nije on kriv sto je protivnicki golman sve branio,kako ja kazem bolje je nekad i izgubit s dobrom igrom nadoknadis to u narednim utakmicama imas podlogu,neko igrat solidno i pobijedit,a iducih nekoliko utakmica kiksat i bit u minusu u svakom smislu objektivno receno
Kakav ba Gattuso, miči ovo sa portala, sad je Željko akutuelan.
E cuj Gatuzo trener, hahahahahha...