Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZARADITE SA NAMA!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/ (spojite tocke)
E'o sve se ibretim! Intervju s igračem Želje na kitarskom portalu nakon pola stoljeća.
Da nebi mu onaj ustasa slomio nogu sad bi bio u Leverkusen
Ovaj mali malo ushinut u lijevo.
kad se pogleda od sarajeva igrace i od zelje igrace tuj ima velika razlika, jel sarajevo ima puno bolje igrace od zelje sto jes jes!!!!
Komazec, hvala ti na komentaru !!! :)
'' tuj''??? Eee moje pitarske kvazisarajlije
Tebe volim,tebi pjevam
cekaj da se rajvosa uhoda, pusit ce te svi min. 5 golova po utakmici
Ma 10, kakvih 5! Buahahaha
bravo glupane,odabrao si pravi nick S KIM BOLAN GLUPANE DA SE UHODATE,JEL TI ZNAŠ DA JE OVAJ PURIĆ,KOJEG OČIGLEDNO SMATRATE ZA KLASU NEKU,IGRAO U ČELIKU ZAJEDNO U NAPADU SA ADILOVIĆEM,HADŽIĆEM,VRŠAJEVIĆEM I U ZENICI DOBIJE 3 A NA GRBAVICI 5 KOMADA...STOJČEV BIO ČINI MI SE U EKIPI LEOTARA KOJU JE ŽELJO SPASIO ISPADANJA I CIMIROT ISTO,GOLMANA NOVOG SI VALJDA GLEDAO,JAJALO POKRETAN KO TENK IAKO PRIZNAM DA JE ON JEDINI POJAČANJE
Ko je ovaj?
Papak, nema potrebe da znas "Ko je ovaj". Vidim kako si izasao iz svog sela da su ti samo pokazali gdje se nalazi Hadison i koji je glavni grad drzave... Doduse, nema potrebe i da znas vise. Mnogo je to informacija za tvoj mozgic ....
Zola iako je željovac, odličan će bit igrač, veliki potencijal, voli svoj klub momak, korektan je, gradsko djete, nije šalabajzer neki. Samo šteta što ga zadesi onako teška povreda, sad bi bio vanka negdje i sigurno bi bio pozvan u repku al aBd.
ne serite ove godine celik osvaja....