|

Nermin Nikšić u Haifi za Klix.ba: Slab sam prognozer, ali mislim da ćemo pobijediti

Nermin Nikšić u Haifi za Klix.ba: Slab sam prognozer, ali mislim da ćemo pobijediti
50
Piše: D. B.
16.11.2014. u 17:46
74
komentara
50

dijeljenja
Nermin Nikšić u Haifi za Klix.ba: Slab sam prognozer, ali mislim da ćemo pobijediti Nermin Nikšić u Haifi (Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić večeras će bodriti naše Zmajeve u Haifi gdje igraju utakmicu protiv reprezentacije Izraela. Nikšić je u razgovoru sa reporterom portala Klix.ba rekao da se nada pobjedi, ali i da bi bio zadovoljan neriješenim rezultatom.
"Činjenica je da ovu utakmicu dočekujemo bez važnih igrača koji su povrijeđeni, a standardni su članovi prve postave naše reprezentacije. Međutim, nadam se da će se ostatak ekipe skupiti i uložiti maksimum kako bi nadoknadili taj nedostatak. Svakog protivnika treba respektovati, što su pokazali posljednji rezultati. Ipak, Izrael nije u rangu Španije i nekih jačih reprezentacija i ne trebamo se predavati, jer u našim redovima igraju igrači poput Spahića, Pjanića i Bešića, koji će uložiti dodatni napor da nadoknade izostanak Džeke i Ibiševića", kazao je Nikšić.

Premijer FBiH se nada pobjedi, ali smatra da ni remi ne bi bio loš rezultat s obzirom na situaciju u kojoj se reprezentacija nalazi.

"Slab sam prognozer, ali mislim da ćemo pobijediti 2:1", rekao nam je Nermin Nikšić.
Prijavi grešku


Komentari (74)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...