Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha, sta kaze celik sumnjive stvari u vezi metalleghea, mora da je i ovaj rezultat neregularan.
lafo onaj gore pa majmune ja znam da u ovoj državi ne možeš da kupiš paklo cigareta dok se ne izvaga da onaj koje bliži dobije teže paklo!
lafo onaj gore pa majmune ja znam da u našoj državi bez namještaljke ne možeš da kupiš paklo cigareta dok se ne izvaga pa da onaj koje bliži dobije ono teže paklo!
dobra utakmica 2-1 u okvir gola, pobjednici bh nenogometa #jebemtebosno
Bas me zanima kako ce reagovati savez. Audio snimak preslusati i na sud. Zatim oduzimanje bodova, degradacija i teske novcane kazne.
Ajde begaj, lati se bogomolje i okani se nogometa, nema Bog drugog posla nego da gleda BH ligu i to jos za ostanak!
Kome "GORE" se zahvaljuje,sekretaru ili predsjedniku ovgog cirkusa namjestenog od lige :) :) :)
Svaka cast...inteligentna izjava trenera, sve najbolje ekipi Metalleghe i BiH nogometu.
Bilo.je defanzivno... pa jbt pred kraj utakmice posjed lopte bio 72-28, bio je bunker, autobus i sve sto uz to ide, kakva NEigra!