Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ko u Titino vrijeme. Prije svake utakmice da sami dodju u zatvor i budu tu dok ista ne prodje.
@Cicibann I to svoju dekicu da ponesu :D
Četvrtina poljuda će biti ispunjena navijačima iz Bosne i Hercegovine
@BHHrvat99 Hoces reci pokatolicenim srbima.
Došli dečki svi u crnom naslikavat se na bačvice... ništa nije besplatno u životu
Zar je teško dočekati goste u sportskom duhu? Zajedno se družiti, piti, zezati i navijati za svoj tim. Imaju nešto zajedničko a mlate se kao da su najveći dušmani...to mi nikad neće biti jasno kod ovakvih “navijača”
Kakvi ste vi to domaćini ccc
evropski narod...
evropski narod...
Ljeti im titraju i zadnjice ljube, a u jesen ih kamenjem gadju i mlate-
I onda nam pričaju o Evropi i da su one članice EU, i evropskoj kulturi i putu ka uniji, a gdje god makneš isto ili gore sranje nego kod nas.
joj jesam ogladnio.. hajde zvonii viseeee
U Bosni niko od gostojućih navijača nije pretučen...
Europske vrijednosti?
split i hrvatska imaju taj problem i to nije samo nogo- fudbalski...to je duboka razlika između sjevera i juga a najizraženija kod torcide,pa tako, split ,nekadašnji partizanski,crveni ,tolerantni grad ,postade grad relativno velikog rizika za sve koji nisu hajdukove boje,......
Nije bez veze kip Bana Jelačića sa mačem okrenut prema Mađarskoj. Ima tu još toga kao recimo Seljačka buna i Matija Gubec. Ne zaboravlja se to tako lako.
@Posljednji Mohikanac To je mit, da je nekada bio okrenut u tom pravcu zbog Mađarske. Zapravo je bio okrenut prema najnaseljenijem dijelu Zagreba. No svejedno, u međuvremenu je okrenut u potpuno drugom smjeru. Ban Josip Jelačić i njegov konj Emir ne gledaju više u pravcu Mađarske, gledaju prema 23,7% rezervatu.
Doso gazda Janos, Mislio je da ce mu cesljat konje, al se malo prevario. Nema u Splitu Hrvata jarane, tamo su ti pokatoliceni servi. Neka su ih namlatili.
@gooUser1567421743 konji se timare...ti se češljaš,...valjda
Mislili su Madjari da idu kod svojih konjusara Hrvata, ali su se zahebali. U Dalmaciji su pokatoliceni srbovi, a oni izgleda nemaju pardona, pa ih malo nalemali. Zahebani su Torcidasi i prema svojima, a kamoli prema drugima.