Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva igračina ovaj Mandžo. Nikad nije zakazao u velikim utakmicama.
za razliku od šugavog džeke u velikim se vazda sasere 3 baraža nije gola dao
jest vala da hoce i krepat vise skupa sa ronaldom
Kad je mandzukic tek dosao u wolsburg iz dinama tada je dzeko vec bio afirmisan kao odlican napadac u evropi A sada je vec mandzuka davno presisao dzeku po svemu Los klub je izabrao dzeko a i losiji je igrac od maria
@drenko glupane Nisam hrvat ali dzeko mandzi moze samo cipele vezati.. ne govorim o golovima, nego o ‘koristi’.. allegri je trenirao Ibru, Pata, Cassana, Robinha, Ronaldinha, Kaka, Higuaina, Ronalda i Dybalu i ako on kaze da je Mandzukic najkorisniji napadac kojeg je ikad imao, valjda zna bolje i od tebe i od mene.
Drugi na svijetu Ima ligu prvaka Igra za juve Jel to u svemu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mandzu poredit sa Dzekom isto modrica sa Pjanicem. Vise neg suludo
vidim kako je dzeko dobar pozicija na tabeli Rome najbolje govori
@Balkab1996 fudbal je kolektivni sport ako nisi znao a drugo vidim jel taj mandzo ikad bio najbolji strijelac i u jednoj ligi gdje igro jel ikad ista osvojio kao pojedinac, npr proglasen najboljim sportistom il bilo sta. On samo leta
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Juventus pobjedjuje redom u ligi u kojoj realno nema adekvatnog protivnika.Gledao sam par utakmica i ni u jednoj me nisu odusevili. Sve je igra na misice, nema pritiska da osjetis da melju protivnika, vise se ceka greska protivnika ili neki centarsut. Ovaj Inter je protiv popolovljene Barcelone izgledao toliko nemocno da su se gubili po terenu, a sinoc su Juventusa posteno nadigrali.
Dobro su ih nadigrali, nisu mogli lopte iznijeti sa svoje polovine. Ali se slazem da su imali svojih 15 minuta u prvom poluvremenu.
Ta ista Barcelona izgubila od Leganesea.I tvojom logikom treba zakljuciti da je leganese bolji od intera? Drugo su tekme lige druge lige sampiona..ne zove se djaba ova utakmica derby d'italia..
Scudetto
Prestali smo brojati koji je po redu 😂😂 Nije vise ni vazno
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com
dzeko najbolji strijelac bundeslige,serije A,kvalifikacija za svjetsko. U tri lige petice postigao preko 50 golova i onda neko ismijava takvog igraca.Sa 32 godine interesantan celziju i realu
@rikikiki hebo te Dzeko vi bosnje stvarno nemate nista drugo u zivotu
Nepogresivi Juve a izgubio protiv sugavom Man Utd kojem je trebala uvaliti 5 komada gledajuci sanse i kvalitet.
Pa i ovai Mandžuka na silu Hrvat je bolji od onog Loose Modrića lol
barem ne žene srbske otpadke sa djecom ko sponzor kurawe džekica
@Klikers mislis Dzekinca?
veliki selam SPORTSPORT portalu od SPORTA I na forumu SAURMANA...........nabijem čulića na kuraac
evo gledam veceras Ronalda i nesto kontam pa frajer se igra na terenu ne daje ni 50 posto onog Rondalda od prosle sesone a i upravu je, uspio u zivotu, zaradio penziju, ima porodicu. I onda se zapitam sta si ti uradio u zivotu reHa?
LKOJDSGNKDFHLKMNYFDGNLIKSDGFXSDGKBJSDgbLMKN SegdsydgvFsyd....
Najbolji napadač na balkanu.
vazda bi neće valjda sponzor srbske kurawe sa srbčetom
@Klikers Jesil ti taj?
Mandžo legenda