Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GET ZLATANED!
@keylot DA SI GLEDO UTAKMICU NEBI SE PROSIPO OVDJE DEBILU JEDAN
@keylot provjeri vid majstore
Strasna utakmica u 2 poluvremenu a greske se svakom desavaju ... 👌👌
Osvoji Celzi glat
evo mene opet da kazem mun. united izvikan tim od engleza vi sto navijate za njega samo se furate a o fudbalu pojma nemate☝😎
Ovaj manchester je la krina od ekipe , lfc bez 5 prvotimaca ubio puru u njima , a gol necu ni komentarisati ... sudija sine OPTIKA IZO JE TVOJ IZBOR. I ovo 6 mjesto im je previse , kako igraju ako zavrse 10 ti skidam kapu.
http://prnt.sc/dw0myi
LIK IMA 35 GODINA I ZABIJA GDJE STIGNE I DOMINIRA U SVIM LIGAMA EVROPE TRENUTNO DJELI PRVO MJESTO SA 14 GOLOVA SA DIEGO COSTA
Ovaj Looserpool zna samo iz penala go dati....
auu al ih chelsea podera..pa vec mogu slavit
LFC i dalje bez poraza od vodecih ekipa hhhjhhhh sada nek se medjusobno pobiju sve ostale kod kuce igramo i Arsenal i Celsi :)
Da komentator ne spomenu, ne bi sad niko kenjao o ofsajdu, jer je tesko i procijeniti (igrac na sredini je cini se bio u liniji)! A nekim zvijezdama bi trebalo ruke na ledja vezati prije utakmice!
Valencia u ofsajdu kada je primio loptu, a linijski sudija možda 3 metra ispred njega njega. Volio bih da je Liverpool dobio, al svijedno odlična utakmica.
Ovaj Pogba igrac manje ili dzoker za protivnika!
Nemoj vise Ibra care..Zaljubice se Amra u tebe..Nece vise dijamante sad bi brilijante
Manchester iz offside-a gol.....
@malakuca http://prnt.sc/dw0myi izvoli alapaco
mou strateg Jes nadmudrio kloppa... igrati bez ofsajda i na duge lopte ibri i felaini haha .....( šta radi linijski sudija u onoj situaciji on 5 metara od igrača haman zaspao
Ovaj Looserpool zna samo iz penala go dati....
....a MU iz ofsajda - opet!!!!!!"