Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je bilo 1990, a 1991 kad se sve zakuhalo u Hrvatskoj Alija je izjavio to nije naš rat, a onda mu je ubrzo brutalan rat 1992. došao u dvorište pred vrata bio je poprilično naivan da ne kažem neku goru riječ.
I nije bio nas rat, zelili ste nas samo uvuci da bi nas na kraju zajedno poceli ubijati. Ko vas ne zna, skupo vas placa
@mozete nam se samo sageti. Jaki ste bili nad cibilima u Srebrenici i bebama u Ahmicima. Cim je otpor krenuo bilo je dajte pregovore. Strah ociju nema a znamo koga i cega ste se najvise plasili hahah 😂
Refko je legenda,cuj on bi pucao u fudbalera. Pa Refko zasto sluzi pendrek. Nije Boban imao pistolj pa da pucas u njega. Hajvanu jedan.
04.05 10 godina ranije je poceo raspad Juge...
Ovaj portal klix.ba treba pod hitno zabraniti. Koliko neistine, huškanja, diskriminacije, podlosti se nalazi u skoro svim člancima ovog portala, nevjerovatno. Koliko nepismenosti i neprofesionalizma svaki dan javno demonstriraju ovi koji sebe nazivaju “objektivnim” novinarima i reporterima, običan, normalan čovjek, prosto ne može da razumije. Ima li grama obraza na licima tih ljudi ili im sve ovo što rade i pišu, prepisuju, šta li već, može stati u taj isti obraz? Tuga.
Koja je Socijalistička Republika prva proglasila suverenost i Republičke zakone iznad Saveznih? Iznenadit će se mnogi!
Ima jedan lik koji se hvali učešćem u ovoj tuči i ovom divljanju. U medjuvremenu je dogurao čak i do predsjednika. Slučajno ili ne ove sedmice su mu se u državi desila dva masakra. Slučajno ili ne njegova premijerka sinoć postavlja slike gdje je sva vesela. Slučajno ili ne?
Bobanov skok u pobjedu! Hvala ti Zvone!!
Raspalo se i sta sad? ha? Najveci problem je sto se mi i dan danas raspadamo! Dopustamo nacionalizmu da nam neda mira. Zadojeni mrznjom i napacenom naopakom religijom. Dok ostatak evrope tezi ka normalizaciji i izgradnji mi tonemo,raspadamo se. Jer sve dok je OvCa biti ce i Vune.
Sukob je počeo prije utakmice i prije Slobodana i Tuđmana. Bilo je to opšte nezadovoljstvo sa ekonomskim i političkim razvojem države.
Kakav idiot moraš biti da kažeš kako je raspad Jugoslavije počeo na Maksimiru!?
Čekaj malo jesu li ovo oni CIA agenti koji inače zavade "nevine"
Raspad Jugoslavije nije poveo taj dan uredniče Klixa,puno ranije je krenuo,čak i puno ranije od 8.sjednice CK KP Srbije
Raspad je počeo kad su Maršala ukopali.
Otrcana priča svakog 13. maja. Raspad Jugoslavije je počeo onog trena kad je Titu zaboljela noga.
Bosnjacima ukinuto pravo da se zovu vlastitim imenom, pravo na jezik, Alija Sirotanovic simbol uspjeha Bosnjaka u tom vremenu, oduzeta im zemlja i svima usko samo nama bilo komozno