Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i šta ja treba sad da budem tužna što opet nekih 20tak kretena neće trčati za loptom! nisu trebali ni tu prvu odigrati
Neka...ne pričaj tako...idi gledaj Madhubalu:)
Madhubalu... sta je to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaradite novac igrajuci se :) MyLands je online igrica putem koje mozete da zaradite novac jednostavno igrajuci se. Registrujte se putem slijedeceg linka i pocnite da zaradjujete novac na do sada najzabavniji moguci nacin :) http://mlgame.com.hr/?state=register_simple_new&f=324325&server=miner_co_uk_1
neka jednostavno podjele bodove, 1:1
Ostavimo sudije po strani ali kakvo pokvarenjaštvo Kislinga .Vidio je da nije postigao gol , uhvatio se za glavu zbog promašaja i gdje je tu karakter i fer plej .Sramota.
Zar ne trebaju sudije prekontrolisati mreze (izmedju ostalih stvari) prije pocetka utakmice? Ovi su garant bili 'slijepi' na to jer je obecani cek legao na bankovni racun negdje u Svici.
Ma i provjeravali su ja mislim ali su tu rupu previdjeli. Treba sudije kazniti i cao.
Nema druge, neka uvode kamere! Ako te kamere ubrzo zazive, kod nas ce tek 2043 biti postavljene.
hahah kakva sramota, pa ta debilcina je debelo placena da vidi sta se desava na terenu, 20metara je bio udaljen i nije vidio