Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepe vibracije u javnom eteru konacno iz Beograda prema Sarajevu. Svaka cast..samo naprijed.
Cetalja je strah da dojde u SA ali ga zelja mine. Nek pjeva koliko hoce, nema bujruma cetnicima.
Kada priznaju genicid kao i sav normalan svijet onda idu dobre vibracije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovaj rade je uvijek spominjao Zelju, pocetke svoje karijere, Osima i uvijek je pozitivno pricao o svom gradu i o Zelji, kapa dole. Doticnu ne znam, kao ni njenu biografiju. Za Neleta, nazalost se ne moze reci nista fino sem da je vrstan umjetnik.
Nele izgubljena duša. Nešto glumata u Beogradu, a nikad tamo neće pripadati i on to dobro zna. S druge strane, previše je zastranio da bi mu Sarajevo i BiH oprostili, a on može funkcionisati samo na sarajevskom asfaltu. Za razliku od Brege, Čole i nekih drugih, Nele je ispao glup. Iako odavno nosi titulu doktora :-)))
Kako ovo može biti vijest? Shvatam uredničku politiku i jugo-četničke afinitete zbog kojih kapa lova od Amera, ali daj malo suptilnije to reklamiranje.. Čak i bjedni Senad Pećanin reče nedavno, poslje onih psovki Albancima "do danas sam Piksija smatrao kao brata" 30 godina vam treba da procesuirate nešto što je prosto i jasno svima, prejadni ste "sarajevski" mediji.
Vidi mu carapica
Dao bi Nele zicagu da mu je opet na Grbavicu,kreten ali vidi se da srcem pati sto nemoze u Šeher
Sam je sebi kriv, popi*_o se na svoj rodni grad, sam je sebi napravio da ga prave Sarajlije mrze
ostali su vam baš dobri likovi i eto nije sarajevo danas sandžačko talibanska mahala :D
Popiso si se ti po Sarajevu davno, a volio bi da nisi, Nele.
Ostade lojavi željan Šehera ....
Kakva je ovo vijest?
i danas dan znam sve pjesme od Zabranjenog Pusenja,to bilo kao himna.Odrastao uz Neleta,a mogao je kao i Djuro u cijeloj bivsoj Jugi omiljen da bude,cak i vise
Sram nek bude sviju vas sto ruzno pisete o Neletu. Procitajte njegovu biografiju, naci cete ko mu je javio (sin jednog muslimanskog politicara) da ce tu noc biti likvidiran... Ko ga je vozio na aerodrom... U toj knjizi nisam nasao nesto ruzno o Sarajevu, neke surove cinjenice je napisao, al nek vam bude... Jedna budala kada pljune u bunar, ni stotine mudraca ga ne mogu ocistiti.
Koji su to drugi likvidirani?
Lepo su svi ovi Bosanci naučili srpski.
Nekako vise cijenim rodjene Beogradjane ( na provom mjestu bi bili MIHAJLO PETROVIC i JOVAN DIVJAK) koji su ostali u BiH nego ovakav profil rodjenih sarajlija koji su otisli u Beograd
Tuzno bas...
Ne plačemo više za vama, bye bye...
Go..na, ne trebaju nam ti što se dns kunu u Titu, sutra u Dražu, a takvih je Sarajevo i dan dns prepuno
Klošar